начало

ВКС излезе с тълкувателно решение по несъстоятелността при липса на имущество за покриване на разноските ВКС излезе с тълкувателно решение по несъстоятелността при липса на имущество за покриване на разноските

Плащане на осигуровки

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Плащане на осигуровки

Мнениеот Mlad Adwokat » 07 Яну 2003, 14:37

Колеги,
от няколко месеца не съм си плащал осигуровките. Бихте ли ми казали, сега като ги платя наведнъж, какви други документи трябва да представа на РУСО и Здр. Каса - колко броя придружителни писма, някакви декларации и т.н. Искам да си платя осигуровките с едно платежно нареждане.
Mlad Adwokat
 

Re: Плащане на осигуровки

Мнениеот 777 » 07 Яну 2003, 18:36

При вас няма ли осигурителна каса "Адвокат"?
777
 

Re: ????????

Мнениеот Mlad Adwokat » 07 Яну 2003, 21:24

??????????????????????????
Mlad Adwokat
 

Re: ????????

Мнениеот 777 » 07 Яну 2003, 21:42

Ако сте колега, към САК от известно време работи осигурителна каса "Адвокат", там си плащаме осигуровките, те от своя страна поемат задължението да ни изчисляват лихви, да подават вместо нас зелените декларации, да превеждат по сметките на НОИ осигуровките ни, да ни изплащат болничните и майчинските и т.н. Просто ние с нищо не се занимаваме. Ако случайно сте вписан в някоя друга колегия питам дали въпросната колегия не извършва същите дейности.
777
 

В друга колегия съм

Мнениеот Mlad Adwokat » 07 Яну 2003, 22:00

Da. В друга колегия съм и преди е имало нещо такова. По късно, по решение на ВАдв.С практиката, колегията да внася осигуровките е спряна.
Сега не ми е известно дали съществува такова нещо.
Mlad Adwokat
 

Re: В друга колегия съм

Мнениеот 777 » 07 Яну 2003, 23:02

О, разбира се, че съществува, аз съм адвокат към САК и внасям осигуровките си точно по този начин. Всеки от членовете на САК, който желае сключва договор с въпросната каса "Адвокат" и забравя да се занимава с каквото и да било.
777
 


Назад към Данъчно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта


cron