начало

Гешев изрази опасения от закриването на спецправосъдието пред главните прокурори от ЕС Гешев изрази опасения от закриването на спецправосъдието пред главните прокурори от ЕС

Какви са подводните камъни? Премерен ли е рискът?

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Какви са подводните камъни? Премерен ли е рискът?

Мнениеот palata » 09 Окт 2021, 08:32

От коментар в сайт научих, че гражданин на Република България регистрира собствена куха ( не работеща - без да извършва дейност ) фирма с неговите лични данни и адрес с една единствена цел, а тя е: Закупуване на лизинг на личен автомобил нов от представителството на марката в България. Това шега ли е? Къде са подводните камъни при този случай ако е реален. За какво да се внимава? От какво можем да се опарим при такава замислена игра? Новият автомобил е по- добър от старият. Категорично изключвам такси и таксиметрови превози. Категорично изключвам товарни камиони.
palata
Нов потребител
 
Мнения: 4
Регистриран на: 18 Ное 2017, 00:10

Re: Какви са подводните камъни? Премерен ли е рискът?

Мнениеот ivanov_p » 09 Окт 2021, 20:09

За какво да внимава кой, лизингодателя или лизингополучателя? Вие не знам с какво може да се опарите, но вероятно ще ви опарят с обсебване.
ivanov_p
Активен потребител
 
Мнения: 3632
Регистриран на: 26 Ное 2013, 19:53


Назад към Търговско право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта


cron