начало
Пет отвода за седмица по делото срещу прокурорския син Пет отвода за седмица по делото срещу прокурорския син

Иск срещу лицензиран букмейкър

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Иск срещу лицензиран букмейкър

Мнениеот tvorecizo » 17 Ное 2022, 09:53

Здравйте на всички,
нов съм във форума, и дори не знам дали въпроса ще бъде в правилната категория и кой тип право е.
Накратко - имам проблем с изплащането на печалба от букмейкър. Той е лицензиран тук, в България и оперира със съответния лиценз. Имах невероятния късмет да спечеля не-голяма сума пари, става върпос за 1900 лева, които в момента не мога да изтегля. Да уточня - спазвал съм всички изисквания при регистрация и игра, ит.н. В тази част съм безупречен. Получавам вече 7 отказа при тегленето на пари/печалби. Всеки път с аргумента, че самоличността ми не е верифицирана. При всеки нов отказх получавх ново искане за предоставяне на документ, извън стандартните - ЛК + копие от дебитна карта. До момента съм изпращал: банкови извлечения, скрийншот от ел. банкиране за верифкация на ИБАН, снимка-селфи със лична карта, оригинална фактура (с подпис и печат) за комунална услуга - в случая ЧЕЗ, дори удостоверение за настоящ адрес от общината. Днес отново някакви снимки- селфита със дата и час да се виждали.
СПоред правилата им, могат да изискват допълнителни документи за верификация, това го разбирам. Но всяко право има някакви граници. Ясно ми е вече, че не искат да ми изплатят печалбите. Утре може да ми поискат и снимки на децата ми.

Какво точно право аз имам в случая? До колкото разбрах и четох, НАП нямат никакви отношение, въпреки че са контролен орган. Днес ще им звъня да ги разпитам и да знам с какво ще ми съдействат, но нямам големи надежди.
Някакви насоки, какъв тип адвокат да търся, кой точно като агенция/орган компетентен в тази материя.

Благодаря предварително на всички!
tvorecizo
Нов потребител
 
Мнения: 2
Регистриран на: 17 Ное 2022, 09:36

Re: Иск срещу лицензиран букмейкър

Мнениеот tvorecizo » 05 Дек 2022, 14:10

След близо две седмици комуникация и цял куп документи и снимки, всичките средства са възстановени по банковата ми сметка. Акаунта при букмейкъра е деактивиран по мое желание, в момента тече процес по ЗЗЛД за да може всички тези ненужни документи да изчезнат от техните сървъри.
tvorecizo
Нов потребител
 
Мнения: 2
Регистриран на: 17 Ное 2022, 09:36


Назад към Търговско право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта


cron