начало

Пленумът на ВКС гласува: От понеделник съдът да не използва ЕИСС Пленумът на ВКС гласува: От понеделник съдът да не използва ЕИСС

Въпросът „защо търговско / корпоративно право“

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Въпросът „защо търговско / корпоративно право“

Мнениеот youkimkudoh » 28 Апр 2021, 21:50

Здравейте,

Знам, че сезонът за кандидатстване все още не е отворен за тази година, но съм чел и този конкретен въпрос изглежда е най-често срещаният във ваканционните схеми, които адвокатските кантори използват и хората често подготвят шаблонния отговор за писмената фаза на кандидатстване.

Това е въпрос, който може да има много отговори, а също е въпрос, който би могъл да наклони баланса между приета и отхвърлена молба (ако съм прав?). Ето защо съм загрижен.

И така, какво да напиша? Мисля по линия на търговските = големи клиенти = резултатите от сключените сделки с тези клиенти = по-голямо въздействие върху социално-икономическия климат в страната = защо искам да бъда такъв?192.168.0.1 routerlogin 192.168.l.l


Ако някой тук е адвокат или стажант, можете ли да премиер и аз ще ви изпратя своя изписан отговор за критика :)
youkimkudoh
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 28 Апр 2021, 21:44

Назад към Търговско право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта


cron