Страница 1 от 1

закон за продължителността на присъдите?

МнениеПубликувано на: 17 Юни 2014, 21:28
от cvtodorova
Здравейте, казаха ми, че в Държавен вестник е обнародван закон за продължителността на присъдите? Това което зная е, че дело което се е водило над 5 години, годините който са над тези 5 години ще се приспадат от присъдата : примерно плюс 4 години отгоре или общо 9 години продължителността на делото и съответно присъдата да бъде намалена с тези 4 години. Бих се радвала да ми отговорите !

Re: закон за продължителността на присъдите?

МнениеПубликувано на: 06 Фев 2020, 21:43
от kasey00
cvtodorova написа:Здравейте, казаха ми, че в Държавен вестник е обнародван закон за продължителността на присъдите? Това което зная е, че дело което се е водило над 5 години, годините който са над тези 5 години ще се приспадат от присъдата : примерно плюс 4 години отгоре или общо 9 години продължителността на делото и съответно присъдата да бъде намалена с тези 4 години. Бих се радвала да ми отговорите !

Но характерът на всяко действие зависи от обстоятелствата, при които е извършено. , , , Най-строгата защита на свободата на словото не би защитила човек от фалшиво викащ огън в театър и предизвикала паника. , , , Въпросът във всеки случай е дали използваните думи се използват в такъв характер, че да създадат ясна и настояща опасност, която ще доведе до съществени злини, които Конгресът има право да предотврати.

Re: закон за продължителността на присъдите?

МнениеПубликувано на: 08 Фев 2020, 11:57
от kasey00
cvtodorova написа:Здравейте, казаха ми, че в Държавен вестник е обнародван закон за продължителността на присъдите? Това което зная е,hostgator че дело което се е водило над 5 години, годините който са над тези 5 години ще се приспадат от присъдата : примерно плюс 4 години отгоре или общо 9 години продължителността на делото и съответно присъдата да бъде smallpdf намалена с тези 4 години. Бих се радвала да ми отговорите !


Всяка актуализация все още? Чакам.