начало

И Прокурорската колегия иска да знае дали и кога ще ваксинират магистрати И Прокурорската колегия иска да знае дали и кога ще ваксинират магистрати

Хаджииство, хаджия!

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Хаджииство, хаджия!

Мнениеот tochotocho » 16 Ное 2018, 21:26

Посетили сме Божи гроб и имаме издаден църковен документ и документ от израелската турист. служба . На практика по църковните норми сме ЖАДЖИИ. Искам пред името ми напр- ТОДОР да се прибави хаджи Тодор! Освен това съм химик и физик, науч.сътр. и дотук Как следва да се подредят тези титли,звания :
обикновено завършилите медицина пишат д-р Христо ...... при мен редно е химик, физик, науч.сътр. ХАДЖИ Тодор .... но Общината се разсейват. било сложно, компютъра не го хващал !
Гледам напоследък завършили икон.образование пишат ДИПЛОМИРАН ИКОНОМИСТ. Та аз също съм дипломиран химик и физик и после науч.сътрудник!
Ще си позволя да коментирам - завършилите юр.факултет са ЮРИСТИ, не са адвокати. Адвокат е професия , не е звание , но си го пишат пред фамилията- адвокат Георгиева!.
tochotocho
Потребител
 
Мнения: 414
Регистриран на: 16 Юни 2013, 22:34

Назад към Административно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта


cron