Страница 1 от 1

Относно подарени парични средства

МнениеПубликувано на: 24 Апр 2015, 20:08
от steftan
Моята свекърва имаше 2 сестри и един брат.Условно-сестра 1 живее в Германия от 20 год., брат, който си гледаше неговия живот и сестра 2, която живееше с приятеля си на семейни начала.В последните 10-15 год., на всичките възрастта им напредна и сестра 2 с остеопороза и приятеля/на легло последните 10 год/ имаха нужда от помощ.Тъй като живееха в друг град, свекърва ми ходеше всеки месец за по една седмица /имаше жена и от социалните/, да помогне, да свърши неща които изискват по специални роднински отношения, като често се е налагало да ходят и синовете на свекърва ми, за да ги водят в София на лекар, на лъчетерапии и т.н. Освен свекърва ми и синовете и никой друг не се е грижил за сестра 2 и приятеля и.
Преди 2 год. приятеля почина и за всичко се погрижиха свекърва ми и синовете и.Миналата година тя заболя, влезе в болница и накара свекърва ми да изтегли всички пари в сметка 1 с пълномощно направено при нотариус преди 4 год., за грижите които е дала свекърва ми за нея, като през цялото време в болницата беше и нейн придружител.10 дни след това сестрата почина.Остави апартамент и още 2 банкови сметки, които са наследственост на всички.
Преди ден свекърва ми получи призовка за дело от наследниците, за парите които е изтеглила, преди да почине сестра и.Моля за мнения и коментар по въпроса, предварително Ви благодаря!

Re: Относно подарени парични средства

МнениеПубликувано на: 25 Апр 2015, 00:19
от doc03
Включете ЛС.

:)