начало

Един велик пеналист – свидетел на своето време Един велик пеналист – свидетел на своето време

Малко объркан казус за делба

Правила на форума
Ако искате да Ви помогнат, помогнете и Вие: Българската Коледа - http://www.bgkoleda.bg/ ; SOS Детски селища България - http://www.sosbg.org/ ; Спаси, дари на .... - http://www.save-darina.org/ ; И АЗ МОГА - http://www.icantoo.eu/ ; Единен дарителски номер - http://dmsbg.com/projects_list_actual.php ; Коледа 365 - http://koleda365.org/ ...


Малко объркан казус за делба

Мнениеот kasandra99 » 01 Сеп 2016, 09:55

Здравейте, преди да завеждам каквито и да е дела за делба бих искала да знам дали си заслужава.

Къща с двор, построена и на името на дядо ми, в която живеем с родителите си ( аз и сестра ми). Дядо ми почива( и баба ми). След години почива и баща ми. Аз съм омъжена и не живея вече там. Сестра ми и майка ми изкарват нотариален акт за имота по давност, без да ме уведомят. Съобщават ми, че нямам права по имота и нищо не ми се полага. В имота има електромер на мое име.
Питането ми е, колко фактически като дялове от имота ми се полагат по закон и има ли давност за обжалване на този нотариален акт. Дали има значение факта, че нямам никакви имоти на мое име и, че това решение на моите роднини ми докара много допълнителни разходи? ( често пътувам и отсядах там)

Благодаря :)
kasandra99
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 01 Сеп 2016, 09:46

Назад към Съсобственост и делба


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта


cron