начало

ВКС излезе с тълкувателно решение по несъстоятелността при липса на имущество за покриване на разноските ВКС излезе с тълкувателно решение по несъстоятелността при липса на имущество за покриване на разноските

Наследство

Правила на форума
Ако искате да Ви помогнат, помогнете и Вие: Българската Коледа - http://www.bgkoleda.bg/ ; SOS Детски селища България - http://www.sosbg.org/ ; Спаси, дари на .... - http://www.save-darina.org/ ; И АЗ МОГА - http://www.icantoo.eu/ ; Единен дарителски номер - http://dmsbg.com/projects_list_actual.php ; Коледа 365 - http://koleda365.org/ ...


Наследство

Мнениеот kralsk » 31 Окт 2017, 16:57

Баща ми остана единствен наследник на имотите от баба ми и дядо ми и от чичо ми (негов брат). От тях има земи, къща, апартаменти и вила. Баща ми е алкохолик и се опасявам, че може да започне да продава имотите. Какви права имам аз за наследство на тези имоти и мога ли да ги запазя, ако той реши да ги продава. Или как мога аз да ги придобия ?
kralsk
Младши потребител
 
Мнения: 58
Регистриран на: 12 Апр 2010, 15:48

Re: Наследство

Мнениеот karanedeff » 31 Окт 2017, 17:02

Може да опиташ да го поставиш под запрещение!
http://inscribe.free.bg/cgi-php/phpbb3/index.php
Аватар
karanedeff
Активен потребител
 
Мнения: 1237
Регистриран на: 30 Ное 2002, 17:20

Re: Наследство

Мнениеот lawchoice » 31 Окт 2017, 19:27

kralsk написа:... Какви права имам аз за наследство на тези имоти и мога ли да ги запазя, ако той реши да ги продава. Или как мога аз да ги придобия ?

Може да ги запазите, като станете другар по чашка на баща ви /с оглед това да намерите общ език/ и го убедите да ви прехвърли правото на собственост върху недвижимите имоти. Уважавайте правата на другите!
"Човек може да има ум, знания, да бъде дори и гениален, но да няма характер." Ж. Лакордер
lawchoice
Потребител
 
Мнения: 664
Регистриран на: 28 Дек 2014, 22:44


Назад към Съсобственост и делба


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта


cron