начало

Търсят се трима членове на КАК, документи се събират до 8 февруари Търсят се трима членове на КАК, документи се събират до 8 февруари

Как се поправя грешка при доброволна делба?

Правила на форума
Ако искате да Ви помогнат, помогнете и Вие: Българската Коледа - http://www.bgkoleda.bg/ ; SOS Детски селища България - http://www.sosbg.org/ ; Спаси, дари на .... - http://www.save-darina.org/ ; И АЗ МОГА - http://www.icantoo.eu/ ; Единен дарителски номер - http://dmsbg.com/projects_list_actual.php ; Коледа 365 - http://koleda365.org/ ...


Как се поправя грешка при доброволна делба?

Мнениеот boris_todorov » 18 Юли 2018, 11:08

Наследник съм на баща си. Открих дакументи за доброволна делба, в която е участвал той, като е упълномощил своя племенница да го представлява.
Земята е земеделска и е разделена на 4-ма братя (и техните наследници), като един от тях е моя дядо.Баща ми участва в единия клон, като наследвик на своя баща. В цялата делба участват 15 човека. Допусната е грешка в квотите само в едното коляно – баща ми е получил половината от полагаемото му се по закон. В документа пише, че никакво уравнение не се дължи.
Как може да се поправи грешката само в единия клон (коляно ), при положение, че всички участници в този клон са съгласни да се коригира и промяната не засяга дяловете на останалите колена, а и ние не ги познаваме и няма как да ги съберем отново.
boris_todorov
Младши потребител
 
Мнения: 11
Регистриран на: 31 Окт 2010, 20:36

Назад към Съсобственост и делба


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта


cron