начало

Съдия от Варна осъди прокуратурата за близо 100 000 лева Съдия от Варна осъди прокуратурата за близо 100 000 лева

Изсечена наследствена гора

Правила на форума
Ако искате да Ви помогнат, помогнете и Вие: Българската Коледа - http://www.bgkoleda.bg/ ; SOS Детски селища България - http://www.sosbg.org/ ; Спаси, дари на .... - http://www.save-darina.org/ ; И АЗ МОГА - http://www.icantoo.eu/ ; Единен дарителски номер - http://dmsbg.com/projects_list_actual.php ; Коледа 365 - http://koleda365.org/ ...


Изсечена наследствена гора

Мнениеот desislavanikolova » 15 Сеп 2018, 12:24

Здравейте,имам следния казус-през 2005 год.с решение на съда,са върнати наследствени гори.Решението на съда е изданено само на името на баща ми,който сам и със собствени средства извършва и всичики процедури по осъществяване на делото за връщане на горите.Това означава ли,че баща ми е едноличен собственик на гората,макар,че съществуват и други наследници,които до този момент не са проявили интерес?
Въпросната гора беше изсечена тази година,като се твърди ,че това е станало с позволение на наследниците,без аз да бъда уведомен,въпреки,че на решението от съда фигурира само моето име.Фирмата отказва да ми предостави документ от наследниците с който са позволили изсичането.Нарушени ли са моите права в случая и какво бих могъл да направя по въпроса?
Благодаря предварително на отзовалите се!
desislavanikolova
Нов потребител
 
Мнения: 4
Регистриран на: 15 Сеп 2018, 12:05

Назад към Съсобственост и делба


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта


cron