начало

ЧСИ Тотко Колев е осъден за престъпление по служба ЧСИ Тотко Колев е осъден за престъпление по служба

ОБЩО СЪБРАНИЕ на ЕС в условия на извънредно положение

Правила на форума
Ако искате да Ви помогнат, помогнете и Вие: Българската Коледа - http://www.bgkoleda.bg/ ; SOS Детски селища България - http://www.sosbg.org/ ; Спаси, дари на .... - http://www.save-darina.org/ ; И АЗ МОГА - http://www.icantoo.eu/ ; Единен дарителски номер - http://dmsbg.com/projects_list_actual.php ; Коледа 365 - http://koleda365.org/ ...


ОБЩО СЪБРАНИЕ на ЕС в условия на извънредно положение

Мнениеот marrybg » 24 Апр 2020, 20:49

Налага ни да проведем Общо събрание на ЕС и гласуване на неотложни строителни дейности/документи. В условията на извънредното положение няма да е безопасно да се съберем всичките на едно място и да осигурим искания кворум. Също така имаме собственици от други градове/области, които не е ясно дали ще могат да преминат през КПП с основание за провеждане на Общо събрание на ЕС.

Как може да се свикаме Общо събрание на ЕС в условията на извънредно положение (за което дори не е ясно колко дълго ще продължи)?

Ще бъде ли легитимно Общо събрание на ЕС с онлайн видео присъствие (по Sкуpе, ZOOM meetng или друг подобен начин за онлайн срещи)? По примера на правителството, на които се налага да вземат важни решения с онлайн срещи.
marrybg
Нов потребител
 
Мнения: 3
Регистриран на: 11 Ное 2009, 18:08

Назад към Етажна собственост


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта


cron