начало

МВР разтури палатковите лагери, протестиращите издигнаха барикади МВР разтури палатковите лагери, протестиращите издигнаха барикади

Спешен и безумен Казус с тераса

Правила на форума
Ако искате да Ви помогнат, помогнете и Вие: Българската Коледа - http://www.bgkoleda.bg/ ; SOS Детски селища България - http://www.sosbg.org/ ; Спаси, дари на .... - http://www.save-darina.org/ ; И АЗ МОГА - http://www.icantoo.eu/ ; Единен дарителски номер - http://dmsbg.com/projects_list_actual.php ; Коледа 365 - http://koleda365.org/ ...


Спешен и безумен Казус с тераса

Мнениеот anita_mil » 20 Мар 2017, 21:02

Здравейте,
Живея на 2ри етаж и наскоро закупихме имота.
Съседите от 1вия етаж са си направили от тересата "къщичка". Терасите от тази страна на сградата са отворени, а те са заградили с ламарини и прозорци тяхната тераса, като всичко е захванато за нашата тереса и като цяло 20см от терасата ни сега е в ламарини.
Не сме съгласни 10-20см от терасата ни да се обшие с ламарини за да се захване "покрива на къщичката им".
Още повече, че се забелязват пукнати по цялата конструкция и се притеснявам да не би да се наруши цялостта на нашата тераса и недай си боже да не издържи допълнителната тежест.
Помолихме да се махнат ламарините, но съседите отказаха.
Още повече, че като погледнеш тавана на терасата отвън от улицата, се вижда че са направили и " красив таван", и са захванали някакви орнаманети за тавана на терасата, явно с цел да има приятен естетически вид вътре в "къщичката". Като това също всичкото е захванато предполагам с дюбели отново за нашата тераса.
Прикачам снимка за да е по нагледно http://prikachi.com/images.php?images/771/9065771r.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/773/9065773v.jpg
Какво мога да направя за да се премахне незаконното надстрояване от имота ми?

И ако подам сигнал някъде ще рефлектира ли това и върху нас, тъй като имаме и друга тераса (която не гледа към улица) и както всички съседи са направили - и ние също я приобщихме към кухнята.
anita_mil
Младши потребител
 
Мнения: 16
Регистриран на: 21 Апр 2015, 22:05

Назад към Строителство и регулация


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта


cron