начало

ВСС: Не е необходим специален обвинител, който да разследва главния прокурор ВСС: Не е необходим специален обвинител, който да разследва главния прокурор

ЧСИ ЧОЛАКОВ И ЧСИ РАДОСТ-ГОРАНОВА ЧОЛАКОВА ОТЧУЖДАВАТ ИМОТИЧСИ ЧОЛАКОВ И ЧСИ РАДОСТ-ГОРАНОВА ЧОЛАКОВА ОТЧУЖДАВАТ ИМОТИ

Мнениеот mollov_krasimir » 05 Авг 2018, 12:50

ЧСИ ИВАН ЧОЛАКОВ Е ОСЪДЕН за около 80000 лева, с образувано изпълнително дело срещу него,с връчена ПДИ на 12.04.2018 год., неплатил в срока за доброволно изпълнение. След връчване на ПДИ на 27.04.2018 год. вписва брачен договор със съпругата си ЧСИ Радост Горанова-Чолакова,касаещ имота,в който се помещава кантората му на бул."Цар Борис III" в гр.София, от който имот преди вписване на брачния договор Иван Чолаков е притежавал 1/2 идеална част в режим на СИО.
За да избягнат принудително изпълнение срещу недвижимия имот,в който се помещава кантората на ЧСИ Чолаков, ЧСИ ЧОЛАКОВ И ЧСИ РАДОСТ ГОРАНОВА- ЧОЛАКОВА си спретват и вписват брачен договор.
Дали тези двама хубавци и комбинатори ЧСИ ЧОЛАКОВ и ЧСИ ГОРАНОВА-ЧОЛАКОВА заслужават да бъдат съдебни изпълнители? Те достойни съдебни изпълнители ли са или позор и клеймо за КЧСИ?
ЧСИ Горанова-Чолакова чиста ли е или е съучастник на ЧСИ Чолаков в легендарните му схеми на принудително изпълнение срещу мними длъжници и последващия им грабеж? Не забравяйте,че по десетките изпълнителни дела,по които са открити огромните нарушения на ЧСИ Чолаков, вероятно е работила и ЧСИ Горанова-Чолакова,бидейки по това време ПЧСИ в кантората на ЧСИ Чолаков.
Мъдрият български народ има прекрасна поговорка : "С какъвто се събереш -такъв ставаш".Следвайки тази поговорка изниква въпроса :ако приемем,че ЧСИ Чолаков е престъпник и измамник,каквито мнения се ширят по медиите и каквито предположения се съдържат в дисциплинарни и досъдебни производства,то престъпник и измамник ли е ЧСИ Радост Горанова- Чолакова,в качеството й на съпруга и бивша ПЧСИ? Разбира се по презумцията за невинност,следва да се изчака за действията на ЧСИ Чолаков да се произнесат компетентните органи.
mollov_krasimir
Младши потребител
 
Мнения: 14
Регистриран на: 04 Авг 2018, 13:30

Назад към Изпълнително и обезпечително производство


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта


cron