начало

Помощник-ЧСИ стана почетен консул на Гана Помощник-ЧСИ стана почетен консул на Гана

ЧСИ РАДОСТ ГОРАНОВА-ЧОЛАКОВА ПРЕСТЪПНО УКРИВА ИМУЩЕСТВО!ЧСИ РАДОСТ ГОРАНОВА-ЧОЛАКОВА ПРЕСТЪПНО УКРИВА ИМУЩЕСТВО!

Мнениеот mollov_krasimir » 05 Авг 2018, 13:20

ЧСИ Радост Горанова-Чолакова е помагач и съучастник на съпруга си длъжник ЧСИ Иван Тодоров Чолаков,който е длъжник по изпълнително дело.Осъден е за причинени вреди и дългът му е около 100000 лева.
След получаване на ПДИ длъжникът ЧСИ ЧОЛАКОВ и съпругата му ЧСИ РАДОСТ ГОРАНОВА-ЧОЛАКОВА си спретват брачен договор е в нейна изключителна собственост преминават 2 недвижими имота и две МПС-та "Волво". Същото е направено с единствена цел да се осуети принудително изпълнение върху цитираното секвестируемо имущество,притежавано по-рано в режим на СИО.

Съучастник и помагач ли е ЧСИ Радост Горанова-Чолакова в това действие? Това престъпление ли е срещу кредиторите? Ако е престъпление-ЧСИ Радост Горанова престъпник ли е? А ЧСИ Чолаков престъпник ли е?
Радост Горанова-Чолакова може ли да бъде ЧСИ? Притежава ли морални качества да бъде ЧСИ?

Семейство от двама ЧСИ с годишен доход от порядъка на МИЛИОН ЛЕВА / без да броим криминалните схеми,респ.евентуалните криминални доходи на ЧСИ Чолаков, както твърдят всички медии,начело с БТВ/ не искат да плащат вече 5 месеца,а и укриват имущество.
mollov_krasimir
Младши потребител
 
Мнения: 14
Регистриран на: 04 Авг 2018, 13:30

ОТ САЙТА НА ЧСИ РАДОСТ ГОРАНОВА-ЧОЛАКОВА

Мнениеот mollov_krasimir » 05 Авг 2018, 13:30

ИЗВАДКА ОТ САЙТА НА ЧСИ РАДОСТ ГОРАНОВА-ЧОЛАКОВА
"Мото:

"Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права.
Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние."

Чл. 6 от Конституцията на Република България"

Госпожо, а всички хора ли се раждат престъпници, или само някои,като съпруга Ви /според БТВ и други медии/? А Вие като евентуален помагач и съучастник в престъпление срещу кредитори -такава сте родена или сте станали покрай съпруга си?
И като всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права, може ли съпругът Ви да прави нищо неподозиращи хора -длъжници и да изпълнява срещу тях?

Свободата си е свобода,правата и достойнството са хубаво нещо, но парите ви заслепяват!
mollov_krasimir
Младши потребител
 
Мнения: 14
Регистриран на: 04 Авг 2018, 13:30

Re: ЧСИ РАДОСТ ГОРАНОВА-ЧОЛАКОВА ПРЕСТЪПНО УКРИВА ИМУЩЕСТВО!

Мнениеот dimist » 14 Авг 2018, 15:44

Да, явно си имате история на отношенията със семейство ЧСИ Чолакови.

Накратко - имуществото не е укрито. За да може да насочите изпълнението срещу него, ви е нужен Павлов иск. А и защо не се обърнете към застрахователя по застраховка "професионална отговорност" на ЧСИ, ако, разбира се, изпълнителният лист е именно за щети причинени при професионална дейност?
dimist
Потребител
 
Мнения: 410
Регистриран на: 26 Ное 2007, 14:58


Назад към Изпълнително и обезпечително производство


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта


cron