начало

Пътят до нищото, или как проточило се 10 години дело спаси от затвора бивш депутат Пътят до нищото, или как проточило се 10 години дело спаси от затвора бивш депутат

ЧСИ РАДОСТ ГОРАНОВА-ЧОЛАКОВА ПРЕСТЪПНО УКРИВА ИМУЩЕСТВО!ЧСИ РАДОСТ ГОРАНОВА-ЧОЛАКОВА ПРЕСТЪПНО УКРИВА ИМУЩЕСТВО!

Мнениеот mollov_krasimir » 05 Авг 2018, 13:20

ЧСИ Радост Горанова-Чолакова е помагач и съучастник на съпруга си длъжник ЧСИ Иван Тодоров Чолаков,който е длъжник по изпълнително дело.Осъден е за причинени вреди и дългът му е около 100000 лева.
След получаване на ПДИ длъжникът ЧСИ ЧОЛАКОВ и съпругата му ЧСИ РАДОСТ ГОРАНОВА-ЧОЛАКОВА си спретват брачен договор е в нейна изключителна собственост преминават 2 недвижими имота и две МПС-та "Волво". Същото е направено с единствена цел да се осуети принудително изпълнение върху цитираното секвестируемо имущество,притежавано по-рано в режим на СИО.

Съучастник и помагач ли е ЧСИ Радост Горанова-Чолакова в това действие? Това престъпление ли е срещу кредиторите? Ако е престъпление-ЧСИ Радост Горанова престъпник ли е? А ЧСИ Чолаков престъпник ли е?
Радост Горанова-Чолакова може ли да бъде ЧСИ? Притежава ли морални качества да бъде ЧСИ?

Семейство от двама ЧСИ с годишен доход от порядъка на МИЛИОН ЛЕВА / без да броим криминалните схеми,респ.евентуалните криминални доходи на ЧСИ Чолаков, както твърдят всички медии,начело с БТВ/ не искат да плащат вече 5 месеца,а и укриват имущество.
mollov_krasimir
Младши потребител
 
Мнения: 14
Регистриран на: 04 Авг 2018, 13:30

ОТ САЙТА НА ЧСИ РАДОСТ ГОРАНОВА-ЧОЛАКОВА

Мнениеот mollov_krasimir » 05 Авг 2018, 13:30

ИЗВАДКА ОТ САЙТА НА ЧСИ РАДОСТ ГОРАНОВА-ЧОЛАКОВА
"Мото:

"Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права.
Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние."

Чл. 6 от Конституцията на Република България"

Госпожо, а всички хора ли се раждат престъпници, или само някои,като съпруга Ви /според БТВ и други медии/? А Вие като евентуален помагач и съучастник в престъпление срещу кредитори -такава сте родена или сте станали покрай съпруга си?
И като всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права, може ли съпругът Ви да прави нищо неподозиращи хора -длъжници и да изпълнява срещу тях?

Свободата си е свобода,правата и достойнството са хубаво нещо, но парите ви заслепяват!
mollov_krasimir
Младши потребител
 
Мнения: 14
Регистриран на: 04 Авг 2018, 13:30

Re: ЧСИ РАДОСТ ГОРАНОВА-ЧОЛАКОВА ПРЕСТЪПНО УКРИВА ИМУЩЕСТВО!

Мнениеот dimist » 14 Авг 2018, 15:44

Да, явно си имате история на отношенията със семейство ЧСИ Чолакови.

Накратко - имуществото не е укрито. За да може да насочите изпълнението срещу него, ви е нужен Павлов иск. А и защо не се обърнете към застрахователя по застраховка "професионална отговорност" на ЧСИ, ако, разбира се, изпълнителният лист е именно за щети причинени при професионална дейност?
dimist
Потребител
 
Мнения: 410
Регистриран на: 26 Ное 2007, 14:58


Назад към Изпълнително и обезпечително производство


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта


cron