начало

Петима професори – пет мнения, или противоконституционен ли е чл. 142, ал. 1 от АПК Петима професори – пет мнения, или противоконституционен ли е чл. 142, ал. 1 от АПК

Закупуване на обувки с цел рисуване върху тях и препродаване

Защита на авторски и сродни права, индустриална собственост, патенти и полезни модели
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Закупуване на обувки с цел рисуване върху тях и препродаване

Мнениеот aknoc01 » 31 Мар 2015, 17:13

Здравейте, интересува ме, дали чисто юридически могат да възникнат проблеми в случай че закупувам обувки и рисувам върху тях, след което ги препродавам. Не намирам забрана за това, както в Закона за защита на конкуренцията, така и в Закона за промишления дизайн.
aknoc01
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 31 Мар 2015, 16:52

Re: Закупуване на обувки с цел рисуване върху тях и препрода

Мнениеот bobi9 » 03 Апр 2015, 14:33

Давате прекалено малко информация за това какво точно мислите да правите. Тези стоки на известен производител ли са,ползват ли се със защита и пр? Като начало вижте Закона за марките и географските означения.
bobi9
Потребител
 
Мнения: 300
Регистриран на: 21 Фев 2014, 17:46


Назад към Интелектуална собственост


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


cron