начало

Ако няма вето, първият разследващ главния прокурор трябва да е избран до средата на май Ако няма вето, първият разследващ главния прокурор трябва да е избран до средата на май

Ползване на търговска марка в мобилно приложение

Защита на авторски и сродни права, индустриална собственост, патенти и полезни модели
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Ползване на търговска марка в мобилно приложение

Мнениеот kaazakov » 23 Юни 2020, 21:21

Здравейте,

Обмисляме стартиране на мобилно приложение, което да извежда определени продукти и/или услуги и да сравнява техни характеристики от различни доставчици (т.е. различни марки). Източниците на информация са общодостъпни и публични, но не са обединени в една платформа. При избор и решение за финализиране на дадена сделка от потребител, то тя няма да се извършва в приложението, т.е. то ще бъде с информативна насоченост. При тези условия ползването на дадена марка без писмено съгласие от даден доставчик, представлява ли предпоставка за последващи съдебни искове и претенции от тяхна страна за неправомерно ползване на търговска марка/лого и пр.?

Благодаря предварително!
kaazakov
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 23 Юни 2020, 21:08

Назад към Интелектуална собственост


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


cron