начало

ВКС излезе с тълкувателно решение по несъстоятелността при липса на имущество за покриване на разноските ВКС излезе с тълкувателно решение по несъстоятелността при липса на имущество за покриване на разноските

Корупция във ВКС

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Корупция във ВКС

Мнениеот Без илюзия » 31 Яну 2005, 20:18

Какви са възможностите за противодействие срещу Решение на ВКС, съдържащо нарушение на материалния закон, нарушение на логическите правила в словоупотребата, необсъждане на доводите повдигнати от страната и др.
Без илюзия
 

Re: Корупция във ВКС

Мнениеот Без илюзия » 31 Яну 2005, 21:11

Например представен е по делото заверен препис от службата по вписвания Договор за доброволна делба, който не е подписан от единия съделител. Делото е заведено на основание Н. Акт за дарение, издаден на основание същия Договор за доброволна делба. След като липсва волеизявление на един от съделителите, то той е нищожен. Но ВКС никъде в Решението си не споменава това обстоятелство. Без илюзия написа:
Без илюзия
 


Назад към Взаимопомощ


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта


cron