начало

ВКС ще тълкува дали и кога е допустимо разгласяване на материали от разследванията ВКС ще тълкува дали и кога е допустимо разгласяване на материали от разследванията

Предоставяне на лични данни на онлайн букмейкър

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Предоставяне на лични данни на онлайн букмейкър

Мнениеот jbachev » 17 Юли 2018, 13:57

Здравейте,

Бих искал да помоля някой да ми помогне с един казус, който силно ме вълнува от известно време.
Направих си регистрация в един сайт за интернет залагания, който е доста популярен в България. Всично в началото премина без проблеми - регистрирах се, направих депозит, играх доста пъти и сега вече имам реализирана печалба, която искам да изтегля, но тук проблемът ми се появи. След като се опитах да прехвръля парите в картата си се оказа, че трябва да предоставя цветно копие на личната си карта, предно копие на дебитната си карта, както и лицево разпознаване, за да мога да приключа транзакцията. Та върпосите са ми следните:
- във връзка с GDRP, имат ли право да ми изискват тези данни въпросния сайт?
- ок ли е, че предивяват всички тези изисквания чак, когато изкам да изтегля спечелената сума, а не още в началото - или при регистрацията, или при извършване на депозита, защото иначе изобщо нямаше да се захрана с тези залагания?
Благодаря Ви много за помощта!
jbachev
Нов потребител
 
Мнения: 3
Регистриран на: 05 Сеп 2014, 20:39

Назад към Взаимопомощ


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта


cron