начало

Прокурорската колегия даде зелена светлина за закриването на още 38 районни прокуратури Прокурорската колегия даде зелена светлина за закриването на още 38 районни прокуратури

Едно рамо на студентите?!?

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Едно рамо на студентите?!?

Мнениеот verona » 14 Юни 2002, 15:08

След около месец приключвам трети курс и имам голямо желание да започна работа в адвокатска кантора :)) Сигурна съм, че и много други колеги са изправени пред същия проблем - огромно желание за канцеларска работа (секретар, помощник-нотариус) и липса на възможности. Важно е да се запознаем с нещата от първа ръка. Ако има възможност някой да ми предложи работа по специалността, приемам предложения. Подробности - за желаещите :)
verona
 

RE: Едно рамо на студентите?!?

Мнениеот hebigatsu » 14 Юни 2002, 15:31

Посочи поне в кой град си или къде искаш да постажуваш???????
hebigatsu
Активен потребител
 
Мнения: 1008
Регистриран на: 19 Окт 2001, 19:42

RE: RE: Едно рамо на студентите?!?

Мнениеот пейо » 14 Юни 2002, 17:05

Това е добър повод и аз да попитам дали някой, занимаващ се по някакъв начин с проблемите на интернет и компютърното право, няма нужда от помощник. Моите интереси са насочени предимно в тази област, но без помоща на опитен юрист едва ли ще успея да се развия достатъчно бързо и качествено. Студент съм в СУ и става въпрос за София.
пейо
 

RE: RE: Едно рамо на студентите?!?

Мнениеот verona » 14 Юни 2002, 18:01

Да, едно, мисля, необходимо уточнение, hebigatsu :)) Живея в София. Интересите ми са насочени предимно към търговско право и към проблемите на развиващите се в момента информационни технологии. Работя отлично с компютър, съответно с издигнатия в култ Microsoft Office :)), запозната съм с работата с основните правно-информационни системи, боравя свободно с английски, немски и руски. Останалото - от вас :)
verona
 

RE: RE: RE: Едно рамо на студентите?!?

Мнениеот kovachev » 15 Юни 2002, 09:23

Popitaite w O.R.A.C, mislia che naskoro mi se miarna obiawa che priemali stajanti s podobni kachestwa. Mislia cha nai malkoto schte Wi nasochat. Uspeh
kovachev
Потребител
 
Мнения: 128
Регистриран на: 30 Дек 2001, 18:11

RE: RE: RE: RE: Едно рамо на студентите?!?

Мнениеот miro » 15 Юни 2002, 12:06

miro
Нов потребител
 
Мнения: 5
Регистриран на: 31 Май 2005, 09:28

RE: RE: RE: RE: RE: Едно рамо на студентите?!?

Мнениеот verona » 15 Юни 2002, 14:55

Да, имам предвид O.R.A.C., запозната съм с изискванията. Благодаря ви!
verona
 


Назад към Взаимопомощ


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта


cron