начало

Обвиненият за смъртта на Милен Цветков остава в ареста Обвиненият за смъртта на Милен Цветков остава в ареста

Проблем със застраховател!!!

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Проблем със застраховател!!!

Мнениеот vessso » 12 Ное 2018, 17:51

Здравейте,
Имам отказ за изплащане на обезщетение по застраховка злпополука от ДЗИ. Накратко нещата стоят така:
- На 29.04.2018г. получих травма на дясното коляно при каране на ски. Бях прегледан в общинската болница в Смолян същия ден. След няколко дни на 03.04. и в София, където се установи скъсана предна кръстна връзка, налагаща оперативно лечение. Изчаках определения от лекаря срок за да не правим "травма върху травма" по негови думи... Операциаята беше извършена на 15.05.2018г. Последва дълго възстановяване и рехабилитация (болничен от деня на операцията до 18.10.2018г.);
- Застраховката ми е пряко обвързана с ипотечен кредит, който имам. Карането на ски не е изключен риск. Обезщетението, което трябваше да получа е в размер на вноските по кредита за времето на нетрудоспособност.
- Отказаха ми с безумното обяснение, че от травмата на 29.03 до операцията на 15.05 не съм бил в болничен!!! От където следва според ДЗИ, че не е злополука!!!
Не искам да оставям нещата така. Но и не съм се сблъсквал до сега с такива казуси. Моля ако има някой със подобен опит да сподели? Къде мога да си търся правата?
vessso
Нов потребител
 
Мнения: 2
Регистриран на: 12 Ное 2018, 17:25

Re: Проблем със застраховател!!!

Мнениеот svegrigorov » 12 Ное 2018, 19:19

Предявявате претенцията си към застрахователя по съдебен ред.
svegrigorov
Потребител
 
Мнения: 167
Регистриран на: 28 Юли 2014, 11:55


Назад към Взаимопомощ


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта


cron