начало

Бащата на пребитото от акушерка бебе: Ако бях гледал записа, сега щях да съм от другата страна Бащата на пребитото от акушерка бебе: Ако бях гледал записа, сега щях да съм от другата страна

Фирма

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Фирма

Мнениеот moonligh7 » 28 Дек 2018, 03:33

Здравейте,

в началото на 2018 е получен доход,който възнамерявахме да осчетоводим чрез ООД в процес на регистрация.Минаха много месеци в подготовка по учредяване на дружеството,бизнес планът за дейността,намиране на персонал и т.н. и най-накрая сме готови да го учредим.Съгласно търговския закон може да се извършва дейност и преди учредяване/вписване на ООД.Кои са всички документи,в които трябва да се отбележи,че при получаване на доходът дружеството е било в процес на учредяване?Има ли срок от датата на получаване на дохода,в който дружеството трябва да бъде учредено/вписано,за да може въпросният доход да се осчетоводи през това дружество?
moonligh7
Младши потребител
 
Мнения: 48
Регистриран на: 09 Апр 2013, 17:21

Re: Фирма

Мнениеот katerinakuch » 06 Апр 2020, 17:07

Консултирайте се със счетоводител.
katerinakuch
Активен потребител
 
Мнения: 1082
Регистриран на: 28 Юни 2007, 12:27


Назад към Взаимопомощ


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта


cron