начало

Мобилни екипи от адвокати ще помагат на бедни и жертви на домашно насилие Мобилни екипи от адвокати ще помагат на бедни и жертви на домашно насилие

Ревизия на ЕС за какъв срок назад?

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Ревизия на ЕС за какъв срок назад?

Мнениеот mpulle » 08 Апр 2019, 12:28

Здравейте,
искаме да направим ревизия на касата на блока в който живея, но се оказва че касиера разполага с данни само за последните 2г и половина. По стари данни нямал т.к. информацията била на лаптоп, който изгорял.
По принцип в блока до момента никой не е изисквал такава ревизия, той винаги се е отчитал на събранията какви пари има налични в касата и така... Сега обаче на последното събрание се реши да се направи реална ревизия. Чета в закона че по принцип се прави всяка година ревизия. Според касиератова че не е изисквана преди тази информация не е негова вина.... как се постъпва в този случай?
mpulle
Младши потребител
 
Мнения: 19
Регистриран на: 26 Юли 2007, 18:24

Назад към Взаимопомощ


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта


cron