Страница 1 от 1

защита от изроди купили апарт.наскоро в съсъдство

МнениеПубликувано на: 19 Яну 2020, 15:54
от vnikolaeva12
Моля, да ме упътите
Станах жертва заедно с детето си/в България,явно често се случва , когато детето ти е малко./Продадохме апартамент в абсолютно,абсолютен център на София.При предварителна уговорка и пр.договор купувача не купуваше и не ми е плащал вещите в дома.Бяхме определили дата за влизане,като се очакаше аз да си намеря др.апартамент.Разбрахме се с нотариуса, ако не успея с малкото дете да удължим срока с още 1 - 2 месеца.Нахалният любовник на простакесата започна да звъни всеки ден на вратата още 2 месеца преди 1 вата дата определена от нотариуса ,а аз така и не можах да получа поне с една седмица удължение на срока,защото той влезе с взлом в къщата няколко седмици преди датата ,въпреки че не фигурира той самия като собственик ,но присъстваше при подписване на документите.
Нищо др.не ми остана освен да се изнеса при приятели,като се притесних да не ни нанесе побой,защото беше агресивен.Вещите ми останаха в апартаментта,между тях имаше семеини. Стари,скъпи за нас емоционално и материално вещи,.Т.е. Откраднаха ми ги .5 хиляди лева от банковата сметка , на която ми беше извършено плащането изчезнаха въпреки,че теглех лично не от банкомат.Това го разбрах след няколко месеца,когато си намерих да купя апартамент.,които е до стария , през няколко кооперации ,но по - малък.
Проблемите не свършват с това,тъй като жената в стария апартамент заедно с този престъпник,ни нападат всеки път като влезем във входа на старото жилище,когато отиваме до наши приятели.Този по цял ден седи на балкона и гледа кой влиза ,явно безработен.Не си платиха комисионна на брокерите.Само аз платих ,като по- почтена,т.е по - балама..Продала съм апартаментта,защото ми трябваха пари кеш,а не защото не искам да живея в дядовата и татковата си къща.Даже имаме синини от побоя, който ни нанесоха на външната врата пред кооперацията.
Вече не ходим там ,но този престъпник виси в момента пред къщата ,където е новия апартамент и ми държи сметка ,че вървя по улицата пред апартаментта ,в който живеем и съм купила.
Преди няколко дни дойде с някавъв изрод циганин да ме заплашва.
Полицият ,който е в района нищо не прави,за него всички жертви сами са си виновни .Това че има хора родени с генетичен материал на престъпници и че те си остават престъпници и изроди каквото и да правиш ти..
.,. Историята е като крадеца дето вика дръжте крадеца.Престъпника и престъпницата са имали наглостта да пишат след случая с циганина,че ние ги бием,документи за нанесени повреди нямат,защото ние сме повредени /имаме смимка от телефона за синьо на ръката и как ни е пръснал личните веши на улицата при нападението.
Детето ми е травмирано ,Апартамент отново няма да продавам,много рисково ми се вижда.,че ако попадна пак на такива.

Моля да ни упътите за всички варианти,които ви хрумват за наша защита

Re: защита от изроди купили апарт.наскоро в съсъдство

МнениеПубликувано на: 19 Яну 2020, 16:46
от ivan_lawyer
Днес не се работи - но явно е реален случая Ви. Девастация. Така му казвам аз на случая. Съвсем хладнокръвни искове за имущество - аз предлагам по заповеден ред. Елате на консултация, макар до края на януари само да приемам ограничено.

Re: защита от изроди купили апарт.наскоро в съсъдство

МнениеПубликувано на: 20 Яну 2020, 11:28
от vnikolaeva12
До адвокат Иван,
Ако обичате да ми дадете адрес на кантора и удобно за вас време,също така и каква е цената на консулта