начало

Президентският секретар Пламен Узунов и съветникът Илия Милушев вече са с обвинения Президентският секретар Пламен Узунов и съветникът Илия Милушев вече са с обвинения

Заградена част от чужд имот

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Заградена част от чужд имот

Мнениеот milen73 » 31 Яну 2020, 17:15

Здравейте,имам поземлен имот придобит по обстоятелствена проверка,след като си извадих скица и поисках да ми начертаят граница от геодезия се указа че комшията си е сложил ограда два метра и половина в моето място когато го е придобил преди четири години и сега не иска да си премести оградата и даже си е построил някакъв навес.От Общината от незаконното строителство ,след като пуснах жалба ми обясниха че ответниците не искали да си получат съобщението, за да представят нужните документи и не можели да вземат отношение за оградата,та питането ми е коя друга институция да посетя.Благодаря.
milen73
Нов потребител
 
Мнения: 2
Регистриран на: 31 Яну 2020, 16:13

Re: Заградена част от чужд имот

Мнениеот propensity » 31 Яну 2020, 20:35

Жалба до РДНСК.
Ревандикационен иск в районен съд по местонахождение.

Адвокат, подброно запознат с документите и случая ще ви насочи най-добре.
И побързайте, защото съседът ви в един момент може да претендира собственост в/у 'завезетата' част на основание давност.
propensity
Потребител
 
Мнения: 124
Регистриран на: 04 Сеп 2018, 00:00

Re: Заградена част от чужд имот

Мнениеот milen73 » 31 Яну 2020, 21:11

Благодаря ви
milen73
Нов потребител
 
Мнения: 2
Регистриран на: 31 Яну 2020, 16:13


Назад към Взаимопомощ


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта


cron