Страница 1 от 1

Моля за съвет!!

МнениеПубликувано на: 10 Мар 2020, 23:25
от milka_bg
Здравейте имам син на 20 години,случи се нелеп инцидент с него и ще влезе в затвора за година и няколко месеца. Много се притеснявам за детето си,бих се радвала много ако ми отговорите на няколко въпроса. След делото колко време ще има за да си оправи багажа,има ли право на мп3 плеар или телевизор. И понеже му е за първи път дали ще е в затвора или затворническо общежитие,каква е процедурата при приемането му там. Моля ви искренно,много съм притеснена и объркана. :( :( <3

Re: Моля за съвет!!

МнениеПубликувано на: 10 Мар 2020, 23:40
от doondie
Какво е станало? Няма ли вариант за условна присъда, ако деянието не е особено сериозно, съответно ако синът Ви е с чисто съдебно минало?

Нямам представа как стоят нещата в съда след ефективна присъда. Предполагам, че осъденият директно се отвежда в поправителната институция, в която ще изтърпява наказанието си. Затова багаж ще трябва да му донесат близките впоследствие или да си е приготвил предварително. А какви джаджи ще може да ползва вероятно зависи от режима на изтърпяване на наказанието.

Re: Моля за съвет!!

МнениеПубликувано на: 10 Мар 2020, 23:49
от milka_bg
Благодаря от сърце,все пак за включването,не може да мине с условна на 18ти е делото,надявам се да има поне седмица две докато присъдата влезе в сила,много ще ми липсва и много ще го мисля.. :cry:
Всяка информация и съвет ще е добре дошла за мен,благодаря много на всички!