начало

Съдът отмени отнемането на лиценза на „Еврофутбол“ Съдът отмени отнемането на лиценза на „Еврофутбол“

обезщетение за извънр.положение и за копонавируса

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


обезщетение за извънр.положение и за копонавируса

Мнениеот tochotocho » 14 Мар 2020, 19:48

Елементарно- семейство пенсионери са си разпределили средствата за живот за месеца. но сега НОВИ, ИЗВЪНРЕДНИ разходи. Нерде маски, дизифектанти, ръкавици, и пр. Необходими мерки, предпазни средства. Но бюджета ни се срива - имам недостиг по тая криза поне 70 лева. месечно ! Защо не гласуваха - по време на криза 50% намаление на сметките за топлото, водата, електричеството, хляба, месото, сиренето, маслото и пр. За да оживеем! И бат Бойко да вземе ПОМОЩ, не заем, а ПОМОЩ- безвъзмездна, поне 10 милиарда, и на всеки пенсионер добавка месечна поне 100 лева. И на другите също поне 200 лв Вземете пример от византийците- гърци!
tochotocho
Потребител
 
Мнения: 414
Регистриран на: 16 Юни 2013, 22:34

Re: обезщетение за извънр.положение и за копонавируса

Мнениеот TheOldMan » 16 Мар 2020, 02:48

Правителството (а и парламента) не могатда гласуват по-ниски цени на стоките и услугите, просто защото цените не зависят от тях. Да, биха могли да гласуват по-виски пенсии, но ...
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
TheOldMan
Активен потребител
 
Мнения: 1610
Регистриран на: 08 Май 2008, 15:19

Re: обезщетение за извънр.положение и за копонавируса

Мнениеот ivan_lawyer » 16 Мар 2020, 23:03

Но ако се случи катаклизъм, ако не останат хора, не че това ще стане - но - човешко е - даже при комунизма ни даваха суха храна по време на екскурзии, спомням си и разклада в казармата, тоест - да се нахранят хората един вид, може да е кило ориз, боб, леща, но - гладна криза не трябва - ако трябва ще плащаме после заеми.
ivan_lawyer
Активен потребител
 
Мнения: 4887
Регистриран на: 25 Мар 2008, 17:46


Назад към Взаимопомощ


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта


cron