начало

Ако няма вето, първият разследващ главния прокурор трябва да е избран до средата на май Ако няма вето, първият разследващ главния прокурор трябва да е избран до средата на май

Писмо на Министерство на фин. за трафопостите от 1993 г.

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Писмо на Министерство на фин. за трафопостите от 1993 г.

Мнениеот max_magi » 24 Мар 2020, 22:28

Здравейте колеги, във връзка с един мой случай - установяване на собствеността на един вграден трафопост, моля ако някой разполага с Писмо № Н-26-00-0040 от 11.11.1993 г. на Министерството на финансите, с което трафопостите са били предоставени за оперативно управлението на различните държавни електроразпределителни дружества - да ги пусне, като документ, бих искала да го ползвам като доказателство, или поне идеи къде да го намеря в Апис или Гугъл не го намирам, предварително благодаря! :?
max_magi
Младши потребител
 
Мнения: 37
Регистриран на: 01 Окт 2006, 16:27

Назад към Взаимопомощ


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта


cron