начало

ВКС: Издръжката на детето може да се плати авансово ВКС: Издръжката на детето може да се плати авансово

Достъп до наземен гараж в двор

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Достъп до наземен гараж в двор

Мнениеот vasgg88 » 07 Апр 2020, 15:01

Привет на всички в групата !!

Преди около година закупих гараж 4 / прилагам план на разпределение/. За съжаление тогава не настоях архитектурен план, според нотариуса не ми трябвало. Една година по-късно строителя на сградата е получил правата върху имота и сега продава паркоместата П1 и П2/ от плана на разпределението/. Как ще ги продаде не ми е известно, дали като общи части или като право на ползване. ПРОБЛЕМА е видно от схемата, че ми блокират достъпа до гаража, не мога да направя маневра напред и след това влизам назад. Не е възможно и влизане напред. Прилагам още една схема с разположението на подхода към гаражите спрямо улицата. На практика не спират пред гаража, но няма и 5 м до оградата и не мога да правя маневри. Кое е това пространство за маневриране пред гаража и как се дефинира ?Сградата е строена 2010г. и според думите на една моя приятелка, която е урбанист, преди не са взимали радиусите на завиване при колите. Мога ли да си търся правата при нотариуса, при който сключих сделката? Моля Ви, за съвет, мнение и коментари!!!

Прилагам и линк към схемата с гаражите: https://we.tl/t-C49C7ye7Kr
vasgg88
Младши потребител
 
Мнения: 13
Регистриран на: 07 Апр 2020, 14:23

Назад към Взаимопомощ


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 10 госта


cron