начало

Бащата на пребитото от акушерка бебе: Ако бях гледал записа, сега щях да съм от другата страна Бащата на пребитото от акушерка бебе: Ако бях гледал записа, сега щях да съм от другата страна

Официално писмо

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Официално писмо

Мнениеот kpetrov » 22 Апр 2020, 11:14

Наскоро писах жалба до Омбудсмана на РБ във връзка с подвеждане/измама от страна на фирма за бързи кредити. От офиса на Омбудсмана ми се обадиха и казаха че ще отправят писмо към тази фирма. Но ме посъветва ха аз също да им напиша официално писмо.
Това писмо трябва ли нотариално заверка и в смисъл това писмо трябва да има доказателства че е изпратено. Не знам точно какъв тип в това писмо. Може ли да се изиска отговор в срок, след като бе съм юридическо лице. Трябва да има черно на бяло че това писмо е изпратено и получено.
kpetrov
Нов потребител
 
Мнения: 2
Регистриран на: 04 Май 2017, 18:50

Re: Официално писмо

Мнениеот svegrigorov » 22 Апр 2020, 11:25

Няма нужда от нотариална заверка.

Може да го изпратиш по пощата с обратна разписка или чрез куриер и да поискаш входящ номер.
svegrigorov
Потребител
 
Мнения: 164
Регистриран на: 28 Юли 2014, 11:55


Назад към Взаимопомощ


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта


cron