начало

Президентският секретар Пламен Узунов и съветникът Илия Милушев вече са с обвинения Президентският секретар Пламен Узунов и съветникът Илия Милушев вече са с обвинения

КЪМ ВСИЧКИ АДВОКАТИ ОТ ПЛОВДИВ

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


КЪМ ВСИЧКИ АДВОКАТИ ОТ ПЛОВДИВ

Мнениеот pencheva » 05 Юли 2002, 12:49

ЗДРАВЕЙТЕ!
КАЗВАМ СЕ МАРИЯ И СЪМ СТУДЕНТКА ПО ПРАВО ВТОРИ КУРС В ПУ.ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ ВАС С МОЛБА АКО ТЪРСИТЕ СТУДЕНТ ПО ПРАВО.КОЙТО ДА ВИ ВЪРШИ "ЧЕРНАТА РАБОТА " ДА МИ ПИШЕТЕ.
ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРЯ!
pencheva
Младши потребител
 
Мнения: 28
Регистриран на: 24 Юни 2002, 19:41

Re: КЪМ ВСИЧКИ АДВОКАТИ ОТ ПЛОВДИВ

Мнениеот Бого » 08 Юли 2002, 00:20

Момиче, недей така, че не знаеш колко черна може да е "черната работа" :))
Все пак ако чуя нещо ще пост-на информация. Успех!

Към Webmaster-a: Виждам вече няколко такива съобщения. Само идея - защо не направите в LEX специална рубрика търсене/предлагане на работа за юристи. Мисля, че ще има голям ефект.
Бого
 

Re: КЪМ ВСИЧКИ АДВОКАТИ ОТ ПЛОВДИВ

Мнениеот webmaster » 09 Юли 2002, 12:06

Ще направим такава рубрика, разбира се.
Проблемът е, че по мои наблюдения броят на търсещите работа като юристи в десетки пъти надминава броя на предлагащите такава работа, а и тези, които предлагат, рядко го правят в Интернет.
В този ред на мисли се притеснявам, че една подобна рубрика ще се превърне единствено в място за качване на CV-та, които така и ще си останат непрочетени...

Ваш:
Webmaster
webmaster
 


Назад към Взаимопомощ


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта


cron