начало

Част от витражите в Съдебната палата осъмнаха като почернени Част от витражите в Съдебната палата осъмнаха като почернени

Насилствено инвалидизиране на сержанти и редници от Запаса

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Насилствено инвалидизиране на сержанти и редници от Запаса

Мнениеот iliander » 16 Май 2018, 15:36

В република България се случва нещо безпрецедентно,група лекари насилствено освидетелствува и след това инвалидизира млади български граждани,които са отслужили военната си служба.
В областните психодиспансери се налагат насилствени мерки срещу безработни,бедни и малоимотни българи,написва им се фалшиви диагнози и ги инвализират,защото държавата неполага грижи за парични помощи на безработните,както е навсякъде в "белите държави" в Европа и Америка.
Лекари,като Иван Димитров Ников и Георги Панов Панов "заклеймяват" с тежки психиатрични диагнози напълно здрави мъже в трудоспособна възраст и след това ги "свалят" от отчет от военният резерв.
В Република България няма работещо Парвораздаване и предатели,като горепосочените водят "подривна" здравна диверсия срещу народа ни.
iliander
Младши потребител
 
Мнения: 87
Регистриран на: 10 Май 2011, 11:40

Назад към Общи дискусии


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта


cron