начало

Изборът на нов ИВСС остава за следващия парламент Изборът на нов ИВСС остава за следващия парламент

Възпитателно училище

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Възпитателно училище

Мнениеот prof11 » 23 Авг 2018, 09:55

Във връзка със зачестилите , да не кажем ежедневните престъпления от страна на малолетни и непълнолетни престъпници във едно от възпитателните училища интернат, искаме да се опитаме да закрием тази институция, защото смятаме тези индивиди за обществено опасни и за тях контрол няма. Дори възпитател да им посегне , се жалват пред агенции за защита на детето, правят престъпления из града и региона , и после нищо, само ги връщат и пак се започва. Тази шепа непълнолетни престъпници са опасни за нас и държавата единствено е направила това, че ги извадила от средата им, да не правят бели по местораждане, да не са опасни там , а ги е събрала всичките тук при нас , без да ни дава кой знае какви права да се защитим от тях, защото са деца и едва ли не , за тях това е допустимо...

Искаме това училище да бъде закрито, каква е процедурата, подписки, жалвания , тичане при кого ?
prof11
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 23 Авг 2018, 09:42

Назад към Общи дискусии


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта


cron