начало

Маските на открито са задължителни, когато не може да се спази дистанция от 1,5 метра Маските на открито са задължителни, когато не може да се спази дистанция от 1,5 метра

КАКВО СЕ СЛУЧВА ПО ПЪТЯ

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


КАКВО СЕ СЛУЧВА ПО ПЪТЯ

Мнениеот tochotocho » 10 Яну 2020, 20:24

вСИЧКО НАПИСАНО ТУК Е ПО НЕДЕЙСТВИТЕЛЕН СЛУЧАЙ! Нали така го пишат в заглавките по филмите. !
Карам си аз автомобила по еднолентов път. Ограничение 80 кв. Карам с около 90 км/час . Звъни ми приятелката: Помощ, ела бързо !!! Давам газ, за да се отдалеча от следващата ме кола /автомобил / и да обърна. Да ,ама този след мен също пришпори и т.н. Насрещно, изчаквам за да обърна. Този зад мен ми присветка, наду и клаксона! Той е на 5 метра зад мен! Не ме знае, не ме познава! Не излиза от автомобила, както го правят за словестна разправия.с щанга ! . Изчаках! Не излиза ,само надува клаксона и светлините. Реших аз да изляза! Беше спуснал стъклото! Като ме видя !!!. Аз съм около 2 метра, 160 кг. ,главата ми е като паве. Сигурно се стресна и мигновено вдигна стъклото! Идвам пред него-шофьорската врата! С ръка му казвам да излезе, . Почна нещо да рови в жабката! Може би оръжие! За моя сигурност прихванах автомобила отдолу и го обърнах на 90 градуса. С още едно движение го обърнах на покрив. ! Това го мога . И си тръгнах към моя автомобил, за да ида на помощ на приятелката. Но, пристигнаха полицай. Пича твърди,че аз съм обърнал неговия автомобил в канавката. Няма ПТП. Не съм го ударил, блъснал. Чакам си възможност за обръщане.,когато пристигнаха полицайте! . Линията е позволяваща! Дадох проба за каквото искат- всичко отрицателно. Но , Пича,, явно е от другарите и продължавам да имам разправия. Предполагам- вие прогнозирайте ! Е аз се пресилих, не съм го обърнал. Сигурно извънземни !
tochotocho
Потребител
 
Мнения: 414
Регистриран на: 16 Юни 2013, 22:34

Назад към Общи дискусии


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта


cron