начало

Ако няма вето, първият разследващ главния прокурор трябва да е избран до средата на май Ако няма вето, първият разследващ главния прокурор трябва да е избран до средата на май

Относно индивидуален план за професионален стаж

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Относно индивидуален план за професионален стаж

Мнениеот k_sasheva » 11 Мар 2020, 14:32

Здравейте на всички. Искам да попитам този индивидуален план за професионален стаж наставника ли ми го изготвя или аз трябва да правя някакви примерни предположения. Тъй като, доколкото виждам, трябва да бъде изпратен заедно със съгласието на наставника.

Обаче пък, от друга страна, ако искам да бъда разпределена при наставник, би трябвало това да стане по служебен път и де факто, не ми трябва и план към приложените документи...

Та, въпросът ми е, имате ли на разположение някакъв индивидуален план за професионален стаж, по който евентуално да се ориентирам, тъй като не съм много сигурна, че мога да разчитам на наставника, който съм избрала, да си "играе" и с изготвянето на този план.
k_sasheva
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 11 Мар 2020, 14:23

Назад към Общи дискусии


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта


cron