начало

Изцяло електронното връчване на адвокатите се отлага за 1 юли 2022 г., а ЕПЕП – с шест месеца Изцяло електронното връчване на адвокатите се отлага за 1 юли 2022 г., а ЕПЕП – с шест месеца

Изневяра

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Изневяра

Мнениеот albena_cute » 29 Юни 2020, 20:08

здравйте! Попаднах на чатове качени от хакер или за такъв се представя.....
на тях има хора който изневеряват за мене това е ужасно как да реагирам да ги кача ли някаде по фейса и да ги видят какви са хората не заслужават да ги лъжат
albena_cute
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 29 Юни 2020, 20:03

Re: Изневяра

Мнениеот ivan_lawyer » 29 Юни 2020, 22:06

Има разлика между флирт и същинска изневяра - примерно аз никога не съм изневерявал - или напускам или - си трая - в една връзка, но за самочувствието на мъжа е важно флиртуването, но това е - на ниво комплимент, другото е сериозно за мен и не мога да причиня травма, макар, че - всичко се случва - но прелюбодейството не е хубаво.
ivan_lawyer
Активен потребител
 
Мнения: 4905
Регистриран на: 25 Мар 2008, 17:46

Re: Изневяра

Мнениеот atom22 » 29 Юни 2020, 22:42

Изневярата не е престъпление, започвам с това защото е най-важното в случая, нали сме в юридически форум. Но освен това има и други проблеми в идеята ви, която е странна меко казано. От къде сте сигурна, че това което сте видяла е автентично, знаете ли кои са хората участващи в него. Ако е просто текст, то каква полза има да се качи текст някъде, всеки може да напише текст и да започне да го качва където му падне за да създава драми, фалшиви новини и т.н.. Ако са снимки/видеа, вие ще разпространявате порногравски материали на случаен принцип из интернета с идеята да стигнат някога до който трябва, ами ако си падате по това, има достатъчно сайтове за тази цел, направете си акаунт там, даже може и да започнат да ви плащат за гледанията. И накрая, чували ли сте за поговорката "Непоискано добро, не е добро.".
atom22
Младши потребител
 
Мнения: 24
Регистриран на: 28 Апр 2018, 14:47


Назад към Общи дискусии


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта


cron