начало

СЕС ще поправя български абсурд – шофирането с отнета книжка е и престъпление, и нарушение СЕС ще поправя български абсурд – шофирането с отнета книжка е и престъпление, и нарушение

Връщане на цифров приемник за сателитна телевизия

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Връщане на цифров приемник за сателитна телевизия

Мнениеот mojojoro » 12 Окт 2020, 15:00

Здравейте, използвам пробно (2 месеца безплатен тестов период) сателитна телевизия от новия оператор Неосат. Дойдоха, монтираха сателитната антена и цифров приемник с дистанционно. На първи ноември изтича пробният период и искам да се откажа. Звъннах им по телефона и ми казаха да изпратя само приемника по куриер на адреса на оператора. Сателитната антена (чинията) остава за мен. Въпросът ми е как ще получа приемно-предавателен протокол и как да съм сигурен, че няма да повредят умишлено приемника, който им изпращам, за да ме таксуват 70 лв. за увреждане на нает приемник? Операторът няма офиси, освен в София, а аз не съм в София.

Някой има ли опит с подобен казус и как са защитени правата ми на потребител в случая? Благодаря предварително.
mojojoro
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 12 Окт 2020, 14:53

Назад към Общи дискусии


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта


cron