Страница 1 от 1

Как да постъпя правилно, за да знае кой е баща му ?

МнениеПубликувано на: 27 Дек 2018, 02:34
от petar727
Поздрави на всички! Забелязах,че тук мога да получа някакви смислени насоки по моят казус,който съсипва живота ми.
Преди 2 години се събрах с Жена,която твърдеше ужасни неща за мъжа си. От рода че я бие,наркотици,хазарт и общо взето все лоши неща.(в които не съм вече съвсем убеден ,че са истина
) Искаше да се отърве от него и някак в ролята на жертва успя да спечели сърцето ми.Разведе се,изгониха го от тях и тя заживя с мен в моето жилище. Аз бях със собствен бизнес,добри финанси по това време и достатъчно свободно време да я водя по почивки за да се отърси и върне към живота. След 1,8 години ни се роди прекрасен син. В следствие на това предварително бях изманипулиран да си зарежа работата,от която живеехме много добре,но заради амбициите на бившата ми и нейната майка за по добър живот предприех действия ,защото бях вече изтормозен от скандали.Заминах да изкарам последните месеци работейки и много скоро ми беше казано да не я занимавам,че искала повече в живота . Пях съсипан. След като се върнах заварих бившия и мъж да живее отново в тях със цялото и семейство и ми бе демонстрирано,че той се грижи много по добре за детето,понеже е доста по добре подплатен финансово от мен,но за жалост не можел да има деца,за което съжалявам. Преди да разбера за всичко това бях убеждаван да се откажа от детето и да нямам претенции към него и нямало да ми иска издръжки,а иначе без мен никъде не можела да го запише или да пътува с него.А аз постоянно си ги плащам,без да сме минавали през съд ,просто е човешки дълг това. Сега останах без почти нищо в джобовете и душата. Отново се налага да заминавам в чужбина,за да оцелея в този живот. Помогнете ми моля да направя правилните стъпки,за да мога след време детето ми поне да знае кой е баща му и като поотрасне да се боря за него .То е на 11 месеца сега,виждам го рядко,понеже сме на двата края на България. Нямаме брак с майката- не искаше. Тя и семейството и са много манипулативни и агресивни хора и се тревожа да не го настроят срещу мен.А аз обичам детето си и мисълта за него ми дава сила да живея. Благодаря на тези ,които ще ме насочат!

Re: Как да постъпя правилно, за да знае кой е баща му ?

МнениеПубликувано на: 27 Дек 2018, 10:10
от ivan_lawyer
Доколкото можете на първо време да искате от съд временно свиждане. От права не могат да Ви лишат.
Трябва да се заведе дело. Участват и социалните - може и чрез тях, без дело.

Re: Как да постъпя правилно, за да знае кой е баща му ?

МнениеПубликувано на: 05 Яну 2019, 17:04
от petar727
Здравейте, благодаря за отговора. В последните дни се разбрахме с майката уж да го виждам когато мога,което е хубаво,дори много. Но иска да и направя пълномощно за пред социалните и за пред общината в която живее.
При всички положения трябва да и направя , понеже ще съм зад граница може би за дълго.Правейки и такива пълномощни, може ли да действа срещу мен за в бъдеще чрез тях и какво да опиша точно с пълномощното, за да избегна евентуални проблеми. Не искам да я спъвам , но и не искам да стават неща, за които ще съжалявам в бъдеще. Моля, насочете ме и по този казус.

Re: Как да постъпя правилно, за да знае кой е баща му ?

МнениеПубликувано на: 09 Яну 2019, 14:45
от ivan_lawyer
Пълномощното да важи само за изрични действия и изрично да пише за какво.

Re: Как да постъпя правилно, за да знае кой е баща му ?

МнениеПубликувано на: 09 Яну 2019, 18:52
от neromare
Ще звуча малко по-различно от дадените съвети досега, но това е класически номер, който западните жени въртят на много мъже. Не си първи, няма и да си последен.

Можеш да отпишеш детето. Това го приеми от мен като приятелски съвет. Направи си ново, със свястно момиче. Не си хвърляй оставащия малко живот на вятъра да бъдеш роб на някой. Ако ходиш да изискваш в съд свиждане, оная ще се възползва и такъв ще ти го затресе с детски, които ще харчи самата тя и мъжът й. С парите от детските ти ще си купуват дилдота, садо-мазо костюми и пиячка.

Няма да се учудя ако това е бил и планът, и не мога да преценя, дали "бившият й," или ти, е cuckold-a. Може би ти си по-големия cuck, понеже си готов да се бориш за нещо, дето няма спасяване.

Това дете ще живее при тях в 99.9% от времето. Мозъкът му ще бъде промит за изключително кратко време. Повярвай ми на думите. Няма да навлизам в подробности защо съм толкова сигурен, но може би трябва понякога да имаме доверие на непознати, щото те поне са неутрални и нямат емоционални пристрастия. Понякога близките ни забиват нож.

Това дете още отсега е бомбардирано с пропаганда срещу теб и шансът да се "опомни" граничи с шансът аз да се превърна в Супермен. За да се "опомни," трябва да го бият, да го малтретират жестоко. Ти ако на това се надяваш, трябва да си луд. Плюс това, нека да не забравяме, че има и слабохарактерни хора. Цял живот си търпят.

Ти ще бъдеш изкаран изверга, гада, ще те говорят, че си нескопосник и т.н. Ползвай преимуществото, че нямате брак и не се знае детето дали е твое. Остави я да доказва и да те търси в чужбина, че това е твоето дете. И я остави да се засере сама.

Това е моят съвет. Но ти си решаваш.