начало

Сърбин беше осъден по „Скайп“ на 3 години затвор за неспазване на карантина Сърбин беше осъден по „Скайп“ на 3 години затвор за неспазване на карантина

Подялба на къща закупена по време на брак без общи деца

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Подялба на къща закупена по време на брак без общи деца

Мнениеот beninda777 » 14 Ное 2019, 23:40

Здравейте,съпруга ми иска да се разведем .Не се чувства щастлив .Нямаме общи деца но купихме къща преди две години на стойност 4000 лв по документ , понеже данъчната оценка беше 3600 лв. Въпроса ми е как да я спася и запазя при положение сме я взели за 50000лв неофициално и връщаме парите на негов приятел отново неофициално остава т още 22 вноски по 1000 лв като аз предоставям 500 лв и той 500 лв . Всеки месец ходя да ги внасям по сметка.Съпруга ми иска да му наплатя това което е давал от него и остатъка на приятеля му. Аз нямам такава възможност и няма къде да живея .Имам две деца ,дъщеря ми и предстои бал много ми е страшно и объркано. Неговата теза е че се чувства щастлив при родителите си и не го устройва вече да сме заедно , защото било постоянно недостатъчно чисто както изисква.
beninda777
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 14 Ное 2019, 23:26

Назад към Семейни казуси


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта


cron