начало

Общите събрания в адвокатурата се отлагат, но не е ясно точно за кога Общите събрания в адвокатурата се отлагат, но не е ясно точно за кога

По-добра Мобилна версия на Lex.bg

Тук всеки гражданин има възможността да изкаже своето лично мнение относно българското електронно правителство, качеството на предлаганите електронни административни услуги, както и да предложи мерки за повишаване качеството на административното обслужване по електронен път.


По-добра Мобилна версия на Lex.bg

Мнениеот amador » 18 Юни 2015, 22:25

Здравейте юристи,

Със сигурност Ви се е налагало да търсите закон или наредба от вашия смартфон или таблет. Най-лесният начин е да въведете името на нормативния акт в Google и в идеалния случай ще получите няколко резултата от търсенето, без да намерите търсеното. В най-добрия случай ще опитате да влезете в мобилната версия на Lex.bg и ще бъдете препратени в началото на сайта. Именно за да спестим усилията на всеки от Вас, създадохме сайта :arrow: http://mobizakoni.com/
Сайтът MobiZakoni.com представлява непретенциозен мобилен справочник/търсачка за нормативни актове, които да ползвате в подходящ формат на вашето мобилно устройство – смартфон, таблет, фаблет и др. Разбира се, сайтът може да бъде използван и чрез своята десктоп версия.
Всички линкове, изложени на MobiZakoni.com, водят към мобилната версия на съответния нормативен акт в Lex.bg, тъй като там информацията е винаги актуална и точна. Сайтът MobiZakoni.com не съдържа пълните текстове на нормативните актове, а само осигурява линкове към мобилната версия на нормативните актове в Lex.bg.
Поради тази причина навигацията в MobiZakoni.com е максимално опростена и интуитивна. Все пак има трябва да се отбележи, че за да достигнете до търсения от Вас нормативен акт има два начина. Когато посетите MobiZakoni.com за пръв път, ще можете да се информирате как да използвате сайта по оптимален начин.
Засега сайтът е в началото на своя интернет живот и екъпът на MobiZakoni.com е отворен към градивна критика и идеи. :idea:
Мобилният сайт за нормативни актове - mobizakoni.com
amador
Нов потребител
 
Мнения: 3
Регистриран на: 18 Юни 2015, 22:20

Re: По-добра Мобилна версия на Lex.bg

Мнениеот moderator » 30 Авг 2015, 07:21

Здравейте,

Проблемът с показването на законите на мобилни устройства при търсене в Гугъл е отстранен, няма нужда се преминава през друг сайт.
moderator
Младши потребител
 
Мнения: 94
Регистриран на: 20 Юни 2005, 10:54

Re: По-добра Мобилна версия на Lex.bg

Мнениеот amador » 02 Фев 2016, 12:04

Благодаря за уточнението!

Нека потребителите изберат кое им е по-удобно за ползване :wink:
Мобилният сайт за нормативни актове - mobizakoni.com
amador
Нов потребител
 
Мнения: 3
Регистриран на: 18 Юни 2015, 22:20


Назад към e-Government


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


cron