начало

Действаща мярка срещу домашно насилие не е пречка пак да се иска защита Действаща мярка срещу домашно насилие не е пречка пак да се иска защита

нормативна база онлайн free

Тук всеки гражданин има възможността да изкаже своето лично мнение относно българското електронно правителство, качеството на предлаганите електронни административни услуги, както и да предложи мерки за повишаване качеството на административното обслужване по електронен път.


нормативна база онлайн free

Мнениеот Пенка Цонева » 01 Авг 2004, 11:15

По-рано можеше да се влиза в сайта на lirex.bg и там да се четат всички нормативни документи безплатно, /след еднократна първоначална регистрация/.
Сега не мога да го видя това. Заглавната страница е променена и не зная как да достигна до тази информация. Знае ли някой как да четем безплатно закон в този или в друг някакъв сайт? Защо гражданите на РБългария трябва да си плащат, за да узнаят какви са закиноте в тая държава, след като са длъжни да ги спазват и незнанието не ги оправдава? Значи хем си длъжен да ги спазваш, хем не знаеш какво да спазваш и за да узнаеш трябва да си платиш. Ега си държавата.
Пенка Цонева
 

Re: нормативна база онлайн free

Мнениеот Далия » 01 Авг 2004, 11:25

Тук в лекс има достъп до нормативната база.
Далия
 

Re: нормативна база онлайн free

Мнениеот донна2 » 01 Авг 2004, 11:47

можеш да видиш и тук-http://law.dir.bg/
донна2
 

Re: нормативна база онлайн free

Мнениеот Пенка Цонева » 01 Авг 2004, 15:02

благодаря за съвета, ще пробвам
Пенка Цонева
 

Re: нормативна база онлайн free

Мнениеот sos sos » 04 Авг 2004, 18:46

Защо все си мисля, че Народното събрание не е лошо да си направи сайт и да поддържа база от действащото законодателство в България и то безплатно.
При това неоправдано диво динамично законотворчество просто е необходимо да се черпи от извора.
Та нали затова Народното събрание има толкова средства, а не да се купува само тоалетна хартия или всяко лято нови автомобили.
sos sos
 


Назад към e-Government


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта


cron