начало
Общината е осъдена да плати над 30 000 лева на адвокатка – счупила си крака до Съдебната палата Общината е осъдена да плати над 30 000 лева на адвокатка – счупила си крака до Съдебната палата

ВЪРХОВЕН КАСАЦИОНЕН СЪД

Дискусии на тема съдебната власт в България


ВЪРХОВЕН КАСАЦИОНЕН СЪД

Мнениеот Гост » 31 Яну 2006, 23:08

Имам гражданско дело,което продължава повече от 10 години.Смених повече от 7 адвоката.Последния ме представляваше пред първото гледане на делото във ВКС.Беше уважена неговата молба и делото бе върнато на втора инстанция.Втората инстанция не зачете указанията на ВКС и присъди имота отново на другата страна.Междувременно ми се обади адвокат,който искал сам да ме защитава пред ВКС.Имотът бил много скъп и нямало да се мине без подкуп във ВКС.Питах настоящия си адвокат на когото вярвам и той каза че пред правните доводи по добре подкупа.Делото е в 4 гражданско на ВКС.Не знам какво да правя.Имота наистина е много скъп.Върнат ми е от ПК,а върху него има незаконни бараки.Но тези които държат бараките държат и казина.Не знам какво да правя.Моля за съвет!
Гост
 

Мнениеот kontrol » 01 Фев 2006, 02:29

Много интересно, няма що...
Що не питате този от снимката?
kontrol
Активен потребител
 
Мнения: 1109
Регистриран на: 05 Сеп 2005, 15:49

Мнениеот Гост » 01 Фев 2006, 16:21

Не знам какво да Ви посъветвам!Корупция във ВКС има,но е много различно за всеки казус!
Гост
 

Мнениеот Никой » 01 Фев 2006, 16:25

Едва ли някой ще Ви даде такава информация във форума!
Никой
 

Мнениеот Гост » 01 Фев 2006, 16:40

Все едно питате: 1./ "Да извърша ли престъпление?"
2./ "Склонни ли са лица, които не посочвам и вие не познавате да извършат престъпление?"
3./ "Ще има ли положителен резултат за мен това престъпление?"

Ами отговорете си сам. Аз ви казвам като юрист - това е престъпление и адвокатите (на единият от които дори имате доверие) ви склоняват да го извършите. Не давайте подкуп. На първо място - това е престъпление. На второ място - слуховете за корупция са твърде силно преувеличени. На трето място - дори да дадете парите, сигурен ли сте къде ще отидат?
Гост
 

Мнениеот Гост » 01 Фев 2006, 17:07

Да си призная не съм и мислил да давам подкуп.Разчитам на това че 4 гр. отделение на ВКС се е произнесъл вече веднъж по казуса в моя полза.Незаконно разположени бараки не са пречка за възстановяване на собствеността на земеделска земя.Имам истината на моя страна.Ще разчитам на нея! Благодаря на всички за съветите!
Гост
 


Назад към Съдебна власт


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта


cron