начало
Общината е осъдена да плати над 30 000 лева на адвокатка – счупила си крака до Съдебната палата Общината е осъдена да плати над 30 000 лева на адвокатка – счупила си крака до Съдебната палата

Скандал - саморазправа ?!?!?

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Скандал - саморазправа ?!?!?

Мнениеот a_tashev » 21 Мар 2006, 23:57

Имам един проблем със съседа на гаджето ми. Той е на около 70 години, а аз на 19. Проблема е следният: когато и да се засечем с него, той винаги започва да ме псува-аз съответно му заставам пред него и тръгвам да го удрям и винаги се спирам ( може би защото е старец и ми е кофти), но обърна ли му гръб при такава разпра, той ми вади нож (кухненския) и започва да ме гони с него.... има още много такива истории с него. Въпроса ми е как да действам и какво ще стане ако не ми издържат нервите и го пребия???
a_tashev
Нов потребител
 
Мнения: 3
Регистриран на: 21 Мар 2006, 23:49

Мнениеот blaga » 22 Мар 2006, 00:15

Да разбирам ли, че този 70 годишен старец се разхожда с кухненски нож под ръка? :twisted: и защо въобще му обръщаш внимание?
blaga
Нов потребител
 
Мнения: 5
Регистриран на: 16 Мар 2002, 17:08

Мнениеот a_tashev » 22 Мар 2006, 11:25

Ами да човека си се разхожда с нож и няма как да не му обръщам внимание, защото когато се разминаваш по стълбите със 70 годишен изкуфял пенсионер с нож, повярвай ми няма как да не му обърнеш внимание! Първия път избягах от него и извиках полиция, но втория нервите ми просто не издържаха и му налетях на бой и точно когато трябваше да му паркирам една, аз отново се спрях, обърнах се и си продължих, а той ми извади ножа, започна да ме псува и да ходи след мен размахвайки ножа, аз го бутнах той падна зех ножа и го хвърлих и го оставих... Гаджето ми много се изплаши, защото тя видя всичко и каза на маика и, а тя съответно извика полиция. Когато дойдоха полицаите се качиха да говорят с него, а той горкия лежи на легло, пребит, посинен, оплакал се че съм го смазал от бой, а азединственото което направих беше, че го бутнах за да го разкара тоя нож. Та моля ви кажете какво да направя, ако пак ми извади нож- да го бия, да тичам да подавам жалба или да го оставя да ме заколи и тогава да бъде заведено дело ?!?!?
a_tashev
Нов потребител
 
Мнения: 3
Регистриран на: 21 Мар 2006, 23:49

Мнениеот a_tashev » 23 Мар 2006, 00:31

Аре бе толкова ли няма някой адвокат да ми обясни как трябва да процедирам и какво ще стане ако го пребия ?!?!?!
a_tashev
Нов потребител
 
Мнения: 3
Регистриран на: 21 Мар 2006, 23:49

Мнениеот rum_iv » 24 Мар 2006, 21:12

Мисля, че можеш да подадеш жалба в съответната районна прокуратура срещу дядото, като опишеш как те притеснява с постоянното си присъствие и заплахи, ако си достатъчно цветен в описанията може да излезе, че той е особено опасен и да го привикат в РПУ. А ако не ти издържат нервите винаги има възможност да те съди за телесна повреда - гледай да не си сам, когато минаваш край неговия дом/готви свидетели/.
rum_iv
Младши потребител
 
Мнения: 11
Регистриран на: 24 Мар 2006, 20:55


Назад към Наказателно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 33 госта


cron