начало

МВР разтури палатковите лагери и обяви: Няма да позволим повече това да се случва МВР разтури палатковите лагери и обяви: Няма да позволим повече това да се случва

на вниманието на колегите

Дискусии на тема съдебната власт в България


Re: на вниманието на колегите

Мнениеот Anastassia Terzieva » 06 Яну 2005, 17:37

Пък и практиката доста подвежда... това за мое оправдание :-((((((((
Anastassia Terzieva
 

Re: на вниманието на колегите

Мнениеот случаен-N » 06 Яну 2005, 18:00

Спокойно Йончев, няма да ви тормозят и за актуалното. Тази мода е само в Търговско отделение. Във Фирмено нещата са както досега.
случаен-N
 

Re: на вниманието на колегите

Мнениеот йончев » 07 Яну 2005, 17:09

вчера си взех акт.съст. - АЛИЛУЯ! прав си там всичко си е по старому.
Обаче деловодителката в ТО сериозно се замисли какво да прави с молбата, с която оправям това БД - към първата ли да я приложи, да слага ли печати - въобще беше забавно..........така е като "умни" хора издават "Умни" заповеди
йончев
 

Re: на вниманието на колегите

Мнениеот лили » 07 Яну 2005, 17:21

Можеш да си сигурна, че има поне един съд в страната, който изисква, неформално разбира се, проект на решение! Иначе - регистрация след сто години! И всички си пишем решенията и си траем!
лили
 

Re: на вниманието на колегите

Мнениеот Mi-Lena » 07 Яну 2005, 17:45

Лили, разбирам, че е неприятно, но като си пишете сами регистърните решения не извършвате кой знае какъв процесуален грях.
Производството е охранително. Т.е. не се касае за решение в спорен исков процес. Не бива да правите аналогия със същинско съдебно решение, а с нотариален акт (който е със сщата характеристика - охранителен акт). Мисля, че никой не се смущава, ако нотариусът( когато беше държавен нотариат) му предложи да изготви проект за нот.акт.
Mi-Lena
 

Предишна

Назад към Съдебна власт


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта


cron