начало
Общината е осъдена да плати над 30 000 лева на адвокатка – счупила си крака до Съдебната палата Общината е осъдена да плати над 30 000 лева на адвокатка – счупила си крака до Съдебната палата

Как става така напр.един пие друг се напива

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Как става така напр.един пие друг се напива

Мнениеот лкг » 04 Фев 2005, 14:04

Ето как става : Според правилниците на енергоразпределение един абонат разходва ел.енергия на воля ,другият след него я плаща даже с лихвите.Подадох молба в Пловдивското енерго за смяна на партида и прекъсване на захранване на 28.02.03 г.Услугата бе извършена на 06.03.03. г.Сега искат да платя токът на предишният титуляр на партидата за м.февруари и до 06.03.г.Подадох две жалби до тях - никакъв отговор.Чаках да ме съдят ,- но уви разбрах,че направо минавали към описване на имущество.Кажете ми моля Ви как мога да изляза от тази ситуация,колко ще ми струва да заведа дело и има ли смисъл?
лкг
 

Re: Как става така напр.един пие друг се напива

Мнениеот jiji22 » 04 Фев 2005, 20:53

Смятам, че можете да заведете установителен иск - дължите или не тези пари, като същевременно поискате от съда да спре изпълнението, докато не се реши въпроса . Мисля, че без адвокат няма да стане, а колко ще ви вземе -само той може да каже.
jiji22
 

Re: Как става така напр.един пие друг се напива

Мнениеот галина » 05 Фев 2005, 13:45

Най-добре се обърнете към адвокат,ако искате да ви се помогне.не разчитайте само и единствено на консултация във форума. А що се отнася до парите-само той си знае!
галина
 


Назад към Взаимопомощ


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта


cron