начало
Трима депутати с писма „иди ми, дойди ми“ до Конституционния съд Трима депутати с писма „иди ми, дойди ми“ до Конституционния съд

Регресен иск

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Регресен иск

Мнениеот 111 » 23 Фев 2005, 22:24

Значи преди време продадох "сиерката", за съжаление, но просто се налагаше:((((((!!!!!!
Аз я карах със генерално пълномощно, продавача ми беше познат и нямахме проблеми!Когато аз тръгнах да я продавам, направихме същата процедура със новия продавач, като условието беше, че той ще успее да я прехвърли сам, в смисъл има познат нотариус за договора или ако не успее след време ще дойде да направим договор както си му е реда!
За съжаление момчето е направило ПТП с колата и собственика по талон е получил известие от някакъв застрахователен фонд за регресен иск: причината е че е преотстъпил автомобила на неправоспособен водач!
Никои не може да обясни къде му е била книжката на оня пич и защо му е била взета!
Та този фонд си иска парите в срок или ще има дело (сумата е малка-265 лв., щото е нахендрил някаква ладичка) и този мой приятел се притеснява и не знае какво ще прави!
Онова момче, на което продадох колата засега нищо не е внесло и тепърва ще ходи да се разправя със застрахователите!Обаще срока си тече и онези като нищо магат да си пуснат делото във ход! На мен също ми е притеснено щото донякъде и аз се чувствам виновен, че веднага не направих договор а му дадох аванта на пича ( все пак 100 лв. разходи са).
И сега не знам каква ще я правим!
Един приятел предлага собственика по талон или аз да обявим, че колата е открадната, в смисъл, че е дадена на този пич за някакъв срок и той не ще да я върне и така!
Та не знам какво ще стане и какво да очакваме!
111
 

Re: Регресен иск

Мнениеот Ant » 24 Фев 2005, 01:31

Пази се от такива приятели.
Може още повече да загазиш.
Ant
 


Назад към Взаимопомощ


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 40 госта


cron