начало

ВКС: Издръжката на детето може да се плати авансово ВКС: Издръжката на детето може да се плати авансово

ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК ВЕЧЕ В ИНТЕРНЕТ

Тук всеки гражданин има възможността да изкаже своето лично мнение относно българското електронно правителство, качеството на предлаганите електронни административни услуги, както и да предложи мерки за повишаване качеството на административното обслужване по електронен път.


ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК ВЕЧЕ В ИНТЕРНЕТ

Мнениеот d_d » 01 Юли 2008, 23:13

ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК ВЕЧЕ В ИНТЕРНЕТ

вторник, 01 юли 2008

София

От днес пълното съдържание на Държавен вестник е достъпно на страницата му в интернет, решението за което беше взето от Народното събрание в началото на годината, припомня Investor.bg Официалният и неофициален раздели се публикуват в интернет в деня, в който се издава печатното издание, при пълно съответствие с него.

„До този момент България беше единствената страна в Европа (без Литва), в която народните избраници и правителството не просто не публикуваха „Държавен вестник“ в електронен вид, но и караха избирателите да плащат два пъти: веднъж заплата на избраниците и втори път, за да разберат какво са им измислили като задължение чрез политиката и нормативните актове, които я прокарват“, заявяват от Института за пазарна икономика.

В някои от страните е направена дори крачка напред – копия на хартия не се печатат изобщо (Австрия) или в много ограничен брой (Белгия – 5 бр., Естония – печата се само по поръчка на абонати; средно около 150 от всеки брой.) В други в момента текат промени в съответните закони, които ще наложат електронния вариант. У нас печатното издание продължава и нищо чудно разходите на данъкоплатците да не намалеят съществено, коментират от института.

http://www.standartnews.com/news/detail ... 0%95%D0%A2
d_d
Потребител
 
Мнения: 497
Регистриран на: 07 Май 2006, 13:07


Мнениеот prnedev » 04 Юли 2008, 00:01

Братчет и Сиела пуснаха безплатен достъп, че и за стари броеве, не ги е срам
prnedev
Активен потребител
 
Мнения: 1956
Регистриран на: 29 Ное 2005, 23:12
Местоположение: София/Велико Търново


Назад към e-Government


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта


cron