начало
Общината е осъдена да плати над 30 000 лева на адвокатка – счупила си крака до Съдебната палата Общината е осъдена да плати над 30 000 лева на адвокатка – счупила си крака до Съдебната палата

Поклон пред паметта на Полицай Любомир Митов!

Дискусии на тема съдебната власт в България


Поклон пред паметта на Полицай Любомир Митов!

Мнениеот nikodim77 » 12 Авг 2009, 21:14

Eто, че ни сполетя поредната трагедия!!!
След като преди около месец бе прострелян, Полицай Любомир Митов, почина.
И както винаги в нашата страна след, като се случи нещо то, тогава се започват дебатите, полемиките , обсъжданията и прочее и прочее...!
А одавна трябваше да се направи поне най-необходимото за защита на тези, които са лице в лице с АЙДУЦИТЕ! Спомням си преди години в едно от столичните районни към, което се числях и аз, в единият от кабинетите имаше една по-особена стена. На тази стена беше закачен афиш на, който с големи букви пишеше „МРАЗЯ АЙДУЦИТЕ”. На същата тая стена висяха снимките на доста айдуци, а така също и на един доста издирван убиец на Полицай. Хванаха го... Но беше пуснат за да може и сега, и сега да безчинства, и да се чувства безнаказан. (Нямало доказателства... Аверът му бил стрелял...) :shock:
Малко-неловко се чувствам от това, че нито един от форумиращите тук, не се сети пръв да постави темата за почит пред паметта на убития, Полицай Любомир Митов. (с последното визирам действащите служители на МВР., които са активни в „Лекс-бг”
Но понеже се намирам в правен свят, ще изложа някои виждания относно превенцията срещу подобни случаи. Па дано и някой от новите законотворци по-прочитат някои ред от този форум...!?
На първо място, ми се ще, да се променят текстовете от Закона, касаещи употребата на оръжие и помощни средства. Пример: Напада бай, Генчо с една кирка минаващия край него Полицай, и той не може да употреби служебното си оръжие защото не съответства на нападението!?! (освен и полицая да си намери кирка та да влезе с нападателят си в съответстващ "дуел") :roll:
На второ място, тия „шехерезади” със стоппатроните да се спрат. Значи по мен може да стрелят с бойни патрони (последна дума на оръжейната промишленост) а аз ще съм като с тапешник с някакви стоппатрончета дето не се знае дали въобще биха оказали някакъв ефект...
Освен това, относно шофьорите, май, че само в България се дава възможност за отказ от проверка за алкохол с технически средства или в медициндко заведение...
Аха! и един немаловажен въпрос: Каква е тази „особена закрила” от Закона от, която се ползват „неприкосновените” служители на МВР?!? Те на това последното и юристите във форума ще се затруднят. Има нещо писно по нормативната база на РБ ама това са май само игри на думи...
Завършвайки ще отбележа, че ако наистина нашите полицаи се чувстваха защитени и Неприкосновени, то това щеше да е по-големия процент мотивация от заплатите. И тогава нямаше на сутришните или вечерните разводи, дежурните офицери да се чудят какво да измънкат и как с думи да мотивират излизащите на улицата полицаи, повечето от, които млади момчета и момичета. Защото докато „пеят ежедневната песен” щяха да виждат искрата в очите на колегите си и желанието им за работа...
Поклон пред паметта на Полицай Любомир Митов!
nikodim77
Активен потребител
 
Мнения: 1168
Регистриран на: 23 Апр 2009, 14:29

Re: Поклон пред паметта на Полицай Любомир Митов!

Мнениеот Inspector_MBP » 12 Авг 2009, 23:49

Поклон. :(

Когато преди време започнах да пиша във форума, обикновено всяка дискусия в която вляза се превръщаше в място на грозни фрази и подмятания, провокирани единствено от псевдонима, който ползвам.
По тази причина, бях решил да не пиша в тази тема. Паметта на колегата, не си струва така да бъде опошлена. Безумници тук не ща да провокирам. Ни към коментари, ни към мълчание. Към нищо.

Този човек си има близки. И те са ЕДИНСТВЕНИТЕ, които наистина знаят колко много боли загубата му. Ние, като общество, загубихме един достоен човек, който показа как се изпълнява служебен дълг с цената на всичко.
Те загубиха неизмеримо повече. Загубиха техния близък, ЧОВЕКА.

И го загубиха за какво !? В името на какво ??? В името на обществото ?
На това ли общество, което за благодарност, безцеремонно оплю и този свестен Българин, без да го познава дори... Както винаги - по принцип.
В името на това ли общество, чиито лумпенизирани членове, на същия ден още почнаха да развиват теории, как "си бил заслужил съдбата" ??

Не смятах да го пиша, но добре - написах го. И с какво помогнах ? С нищо.
Имам какво да пиша още много, но няма. Защото смисъл от това няма. Най-много, да докарам поредния комплексиран поплювко, който да започне да търси грешките на колегата и в смъртта му. По добре не.

Впрочем, темата е сложена в раздел "Съдебна власт".
Искам да помоля модератора да не я мести .
След толкова реформи в наказателно-правната система и толкова лъхащ от тези реформи "хуманизъм" и "демократизъм", ТОЧНО ТУК е мястото на тази тема...
Да.

Светла памет на колегата Митов.
Както и на Хората записани ТУК, чиито имена обществото ни помни по три дена.
Qui parcit nocentibus, innocentes punit.
Който щади виновните, наказва невинните.
Аватар
Inspector_MBP
Потребител
 
Мнения: 419
Регистриран на: 30 Окт 2007, 13:49
Местоположение: Живее в Родината си.

Re: Поклон пред паметта на Полицай Любомир Митов!

Мнениеот Standbay » 13 Авг 2009, 06:57

Поклон!
Аватар
Standbay
Потребител
 
Мнения: 568
Регистриран на: 27 Авг 2008, 21:46

Re: Поклон пред паметта на Полицай Любомир Митов!

Мнениеот GeorgiKERELOV » 13 Авг 2009, 11:51

Лека му пръст на полицая Митов, пред чиято памет тук сега ни се вменява задължението да му се покланяме.

Може да е бил добър човек, може да е бил и лош човек. Какво значение има. Важното е, че е станал жертва, и то ни казват нелепа, при изпълнението на службата му, защото нямал бронежилетка и бойни патрони в пистолета си. И изведнъж нелепата смърт на този човек се инструментализира, първо, за да се налага на обществото, ако кажа гражданското ще е пресилено, почит и уважение, а защо не и други материални и духовни привилегии, към една каста, в която то не вижда като цяло свой защитник, а потисник, и второ, за да се усили материалната и огневата мощ на полицията на улицата, която вече се приема, че действа ежедневно в условията на подривна дейност насочена срещу нея.

За първото, хората не са глупаци и номерът няма да мине. Полицаят Митов е умрял и е редно да му се отдадат почести за начина, по който е загубил живота си от престъпна ръка. Обаче от там да го направим икона на българския полицай, безкомпромисен борец срещу престъпността, дори срещу цената на живота си, не го виждам как ще стане българският Александър Матросов, който закрил с тялото си амбразурата на вражеския бункер http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0% ... 0%BE%D0%B2 . Може да е бил такъв, но може и да не е бил такъв, защото при преследването на крадците-кокошкари той явно не е предполагал, че те са носили огнестрелно оръжие и ще го ползват срещу него. Така че вероятно става въпрос за една нелепа смърт, която е част от нормалните рискове на професията, както един миньор умира при срутване на мина, или пилот при самолетна катастрофа.

За второто обаче номерът мина.

“Полицаите, които дежурят на пътя, вече ще могат да стрелят с бойни патрони. Това е разпоредил вчера вътрешният министър Цветан Цветанов. Повод за спешната промяна е смъртта на дежурния полицай Любомир Митов, който преди около месец беше прострелян край Своге, а вчера почина.

Досега катаджиите и всички ченгета от Охранителна полиция имаха право да стрелят само със стоппатрони. У себе си можеха да носят и друг пълнител с бойни, но не беше разрешено да ги използват.”

http://www.monitor.bg/article?id=209731

Повишаването на телесната защита и вредителната сила на полицаите само по себе си не е лошо, но когато говорим за полиция, която е под закона, е не над него. Обаче в българските условия, където преплитането между организирана престъпност и полиция е неизлечимото зло на демокрацията ведно с корупцията, и където професионалната власт расте за сметка на намаляването на професионалната отговорност, докъде ще доведе всичко това ? Както в личен план за обикновения гражданин, така и за обществото като цяло, без да говорим за гражданското общество, което явно няма никакви шансове да се развие в България. :roll:

Иначе няма спор, че с бойни патрони ще бъде много по-лесно, чисто и бързо неутрализирането на "бандити" като Чората - ще е нужен само един полицай да гърми с пистолета "от разстояние", вместо пет полицая да се потят над него и да го бъхтят до умиране.
GeorgiKERELOV
Активен потребител
 
Мнения: 1180
Регистриран на: 07 Фев 2007, 21:19
Местоположение: georgikerelov@yahoo.com

Re: Поклон пред паметта на Полицай Любомир Митов!

Мнениеот plamen_penev » 13 Авг 2009, 13:02

Лека му пръст на полицая Митов!
Но не е истина, че полицаите ни нямат бронежилетки! Имат! Всички ги видяхме по телевизията когато бъхтаха стачкуващите младежи пред Народното събрание, защитавайки едно прогнило отвсякъде управление. Като излязли от американски екшън бяха издокарани... Аз предполагам, че онези, които се излагат на истински риск, предвид служебните си задачи, преследвайки нерядко въоръжени и с автомати престъпници, имат още по-добра екипировка.
Колкото до стоп-патроните... нека бъдем разумни. Та нали отменихме смъртното наказание заради неизбежните грешки, които правим като хора?! Нима не убиха една невинна жена тук в Пловдив при стрелба с бойни? Просто трябва да се действа умната и да се сменя навреме пълнителя... отнема секунди...
Съчувствие на роднините. Техният сродник загина при изпълнение на служебния си дълг!
plamen_penev
Активен потребител
 
Мнения: 1388
Регистриран на: 13 Май 2007, 17:01
Местоположение: Пловдив

Re: Поклон пред паметта на Полицай Любомир Митов!

Мнениеот REVOLUTION » 13 Авг 2009, 13:23

Моите съболезнования на семеството!Жалко че смъртта на близкия им ще се използва отново за поредните безумия на политиците.
Вярвам че съдът ще накаже справедливо виновниците за ужасното престъпление!Само това е гаранцията , че в бъдеще престъпниците ще изпитват страх от държавата!
REVOLUTION
Активен потребител
 
Мнения: 4455
Регистриран на: 25 Сеп 2007, 11:26
Местоположение: гр.Пловдив

Re: Поклон пред паметта на Полицай Любомир Митов!

Мнениеот portokal » 13 Авг 2009, 13:26

И аз се надявах, че ще го спасят, но... :(
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
Аватар
portokal
Старши потребител
 
Мнения: 5497
Регистриран на: 13 Яну 2005, 20:36

Re: Поклон пред паметта на Полицай Любомир Митов!

Мнениеот zidaromazach » 14 Авг 2009, 00:00

Поклон на човека и от мен.

ПП.Дежурните безработни форумни паразити обаче и тука не можаха да се сдържат без да постнат тъпотиите си... :evil:
zidaromazach
Потребител
 
Мнения: 146
Регистриран на: 18 Юли 2006, 13:44

Re: Поклон пред паметта на Полицай Любомир Митов!

Мнениеот GeorgiKERELOV » 14 Авг 2009, 12:48

zidaromazach написа:Поклон на човека и от мен.

ПП.Дежурните безработни форумни паразити обаче и тука не можаха да се сдържат без да постнат тъпотиите си... :evil:


Моля, форумецът от люпилнята в Симеоново с комплексарския ник Зидаромазач, да каже от какво е недоволен и защо. Ако има съответните интелектуални възможности за това, разбира се.

Понеже тази тема се превърна в нещо като възпоменание за умрелите полицаи, ето още две имена от списъка тук http://www.police.ba4ka.com/viewtopic.php?f=18&t=208, пред чиято светла памет моля също да се поклоните:

14 януари 1994 г. - Полковник Марин Дончев Чанев – началник сектор в СОБТ и главен сержант Георги Пейчев Георгиев – старши командос в СОБТ, поради недоразумение са били застреляни от служители на подразделение за борба с масовите безредици в ж.к. “Белите брези” - София.

При какви точно обстоятелства и за каква кауза умряха тези герои и някой понесе ли някаква отговорност за смъртта им ? Чакаме да чуем имената и наказанията, както и каква бе ползата от смъртта на тези двама полицаи за обществото, та то да ги почита сега като свои герои.
GeorgiKERELOV
Активен потребител
 
Мнения: 1180
Регистриран на: 07 Фев 2007, 21:19
Местоположение: georgikerelov@yahoo.com

Re: Поклон пред паметта на Полицай Любомир Митов!

Мнениеот plamen_penev » 14 Авг 2009, 13:18

Да ме прощава zidaromazach, ама ника му наистина издава наличие на зле подтиснати комплекси... Самият факт, че се срамува от името си е вече сериозно указание за такъв проблем... А и текста му "... форумни паразити обаче и тука не можаха да се сдържат без да постнат тъпотиите си"... Какво има предвид така и не схванах :roll:
plamen_penev
Активен потребител
 
Мнения: 1388
Регистриран на: 13 Май 2007, 17:01
Местоположение: Пловдив

Re: Поклон пред паметта на Полицай Любомир Митов!

Мнениеот ivan_lawyer3 » 15 Авг 2009, 07:55

Трябва да се въоръжават полицаите и да се разоръжават гражданите - в това число всякакви чейнчаджии, шанаджии, чантаджии.

Например един приятел се вози в колата си. Сядам и аз - гледам с пистолет. Отзад вози детето и жената си. Викам си - "Ти добре ли си, дори да носиш пари, пак рискът от прострелване е голям". Няма такова оръжие, което да не гръмне по жегите, нещо да се размести и т.н. Да не говорим, че бойните патрони могат да гръмнат при един пожар, отделно от това има балистика - примерно стреляш на Нова година под ъгъл през балкона, обаче куршумът не се разтваря във въздуха.

Лично оръжие да могат да носят само - полицаи, криминалисти. Тогава ще се решат и криминалните въпроси - като хванат някого на пътя, с оръжие - той е при всички положения нарушител.

А сега - тези двамата, убили полицая, дори и да ги хванат 50 минути по - рано от престъплението (отвличане, изнудване), ако са с изрядни разрешителни - ги пускат. А млади тъпанари, гледали "Кръстникът" и "Белязаният" по 300 пъти има в стотици.
ivan_lawyer3
Потребител
 
Мнения: 336
Регистриран на: 01 Ное 2008, 20:33

Re: Поклон пред паметта на Полицай Любомир Митов!

Мнениеот policai » 17 Авг 2009, 20:43

Вечна му памет! В безумната ни действителност през последните 20 години, подобен подвиг, защото е подвиг, може да направи само и единствено човек, приел работата си за призвание!
...полицай, наистина е призвание...
policai
Потребител
 
Мнения: 250
Регистриран на: 06 Фев 2006, 22:17

Re: Поклон пред паметта на Полицай Любомир Митов!

Мнениеот doc03 » 28 Авг 2009, 02:40

GeorgiKERELOV написа:Лека му пръст на полицая Митов, пред чиято памет тук сега ни се вменява задължението да му се покланяме.

Може да е бил добър човек, може да е бил и лош човек. Какво значение има. Важното е, че е станал жертва, и то ни казват нелепа, при изпълнението на службата му, защото нямал бронежилетка и бойни патрони в пистолета си. И изведнъж нелепата смърт на този човек се инструментализира, първо, за да се налага на обществото, ако кажа гражданското ще е пресилено, почит и уважение, а защо не и други материални и духовни привилегии, към една каста, в която то не вижда като цяло свой защитник, а потисник, и второ, за да се усили материалната и огневата мощ на полицията на улицата, която вече се приема, че действа ежедневно в условията на подривна дейност насочена срещу нея.

За първото, хората не са глупаци и номерът няма да мине. Полицаят Митов е умрял и е редно да му се отдадат почести за начина, по който е загубил живота си от престъпна ръка. Обаче от там да го направим икона на българския полицай, безкомпромисен борец срещу престъпността, дори срещу цената на живота си, не го виждам как ще стане българският Александър Матросов, който закрил с тялото си амбразурата на вражеския бункер http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0% ... 0%BE%D0%B2 . Може да е бил такъв, но може и да не е бил такъв, защото при преследването на крадците-кокошкари той явно не е предполагал, че те са носили огнестрелно оръжие и ще го ползват срещу него. Така че вероятно става въпрос за една нелепа смърт, която е част от нормалните рискове на професията, както един миньор умира при срутване на мина, или пилот при самолетна катастрофа.

За второто обаче номерът мина.

“Полицаите, които дежурят на пътя, вече ще могат да стрелят с бойни патрони. Това е разпоредил вчера вътрешният министър Цветан Цветанов. Повод за спешната промяна е смъртта на дежурния полицай Любомир Митов, който преди около месец беше прострелян край Своге, а вчера почина.

Досега катаджиите и всички ченгета от Охранителна полиция имаха право да стрелят само със стоппатрони. У себе си можеха да носят и друг пълнител с бойни, но не беше разрешено да ги използват.”

http://www.monitor.bg/article?id=209731

Повишаването на телесната защита и вредителната сила на полицаите само по себе си не е лошо, но когато говорим за полиция, която е под закона, е не над него. Обаче в българските условия, където преплитането между организирана престъпност и полиция е неизлечимото зло на демокрацията ведно с корупцията, и където професионалната власт расте за сметка на намаляването на професионалната отговорност, докъде ще доведе всичко това ? Както в личен план за обикновения гражданин, така и за обществото като цяло, без да говорим за гражданското общество, което явно няма никакви шансове да се развие в България. :roll:

Иначе няма спор, че с бойни патрони ще бъде много по-лесно, чисто и бързо неутрализирането на "бандити" като Чората - ще е нужен само един полицай да гърми с пистолета "от разстояние", вместо пет полицая да се потят над него и да го бъхтят до умиране.


Известно време ме нямаше, та едва сега чета чудесата на ерудицията, поствани, надявам се, изключително поради изцяло филантропската душа на съфорумниците ни ....

Никодимеееее .... Инспектореееее ..... Вижте, колеги, докъде докараха общественото мнение тези нашите "ръководители" ! Да, да, в кавички ! Че даже и Чората го считат за "бандит" - в кавички !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Мъченик едва ли не !!!!!!!!!!!! Никой не осъзнава, че копеленцето, макар и причинило смъртта на полицай Митов, в същност е калпазанин в детска градина в сравнение с въпросния Чората.

Та чак сравняват смъртта на полицай, загинал от куршума на престъпник с трудова злополука !!!!!!!!!!!!!!!

Казвам само - мир на душата на Любомир Митов! Нелепа е смъртта му, предвид обществото, за което даде живота си !!!!!

Започвам да си мисля шантави работи. Май по-лошо щеше да бъде за него, ако Митов ги беше похарчил ония двамата, а? Не мислите ли ? Че то какво излиза ? Умира престъпник, оказал съпротива при задържане - десетки години затвор. Умира полицай при изпълнение на служебните си задължения, ЗАСТРЕЛЯН от ПРЕСТЪПНИК - ами жалко, ама какво от това ? Фалшиви ръководни реплики, няколко кратки лаконични съобщения по новините, няма медийно дело, няма сто години присъда .... Едва ли не - ами той си е избирал : или стреля със стоп патрони или отива в затвора ! То май така излиза, а ? Не мислите ли ? Утре някой от нас може да е на мястото на Любомир и някой от нас ще мисли дали да смени пълнителя или да им тегли една ... дълга ... на тия Кереловите и ..... т.н.

Дерзайте колеги ! Защитавайте собствеността и правата на гражданите Керелови !!!!!!!!!!!!!! След това, което прочетох, мен лично ме е срам, че съм гражданин на същата държава, на която е гражданин и Керелов !

А тия Кереловите ги има мнооооооооого ! Да знаете ! И не само във форумите !

Да защитавам и служа ?!?!?!?! :?:
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb :D

Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
Аватар
doc03
Активен потребител
 
Мнения: 2306
Регистриран на: 16 Апр 2009, 22:24

Re: Поклон пред паметта на Полицай Любомир Митов!

Мнениеот plamen_penev » 28 Авг 2009, 09:18

Радвам се да ви видя отново във форума! :)
doc03 каза:
... или стреля със стоп патрони или отива в затвора ! То май така излиза, а ? Не мислите ли ?

Аз не мисля... И съм сигурен, че вие, форумен приятелю (ако позволите!) много добре знаете, че не е така... Нима отидоха в затвора убийците на гъбаря? Да не изброявам, че списъкът е дължичък... Убийците на Чората просто бяха се разбесняли и минаха всякакви граници! На нас, гражданите не ни трябват престъпници, но не ни трябват и разбеснели се полицаи! Нужни са ни хладнокръвни и законосъобразни действия. Полицаят на улицата е продължението, ръката на Закона. Там той не е еди-кой си. В униформа той е Държавата! "Държавата" не убива и не отмъщава - тя раздава законно възмездие. Така е поне в ПРАВОВАТА ДЪРЖАВА...
Не му е тук мястото и времето да се правят анализи, за мъртвите или добро или нищо, все пак Полицаят умря, служейки на обществото, но съм сигурен, че и вие за себе си и пред себе си ще направите анализ на истинските причини за смъртта на полицай Митов.
plamen_penev
Активен потребител
 
Мнения: 1388
Регистриран на: 13 Май 2007, 17:01
Местоположение: Пловдив

Re: Поклон пред паметта на Полицай Любомир Митов!

Мнениеот GeorgiKERELOV » 28 Авг 2009, 10:14

Ха, български полицай и срам. От кога, драги doc03, придобихте способността да се срамувате ?

Интересно, къде ви сложиха психолозите на МВР, дали в 47 процента на люшкащите се, или в 53 процента на нормалните ? :roll:
http://dnesplus.bg/Interview.aspx?f=105&d=291717
GeorgiKERELOV
Активен потребител
 
Мнения: 1180
Регистриран на: 07 Фев 2007, 21:19
Местоположение: georgikerelov@yahoo.com

Re: Поклон пред паметта на Полицай Любомир Митов!

Мнениеот Inspector_MBP » 29 Авг 2009, 00:28

С голямо съжаление констатирам, че има хора, за които смъртта на един достоен човек, може да бъде просто поредния "чудесен" повод за празнодумие и доволно избиване на комплекси.
Пошло, отвратително, жалко и грозно. Много.

Считам, че темата има ЯСНО заглавие. Ако някой няма желание или няма какво да напише по нея - не е длъжен !
Понякога, вместо да словоблудства, нормалният човек може поне веднъж да замълчи. ОТ УВАЖЕНИЕ.
Ясно стана, колко уважаваме паметта на достойните хора у нас.

Предлагам темата да се заключи.
Паметта на колегата заслужава поне това - Уважение.
Qui parcit nocentibus, innocentes punit.
Който щади виновните, наказва невинните.
Аватар
Inspector_MBP
Потребител
 
Мнения: 419
Регистриран на: 30 Окт 2007, 13:49
Местоположение: Живее в Родината си.

Re: Поклон пред паметта на Полицай Любомир Митов!

Мнениеот zidaromazach » 29 Авг 2009, 00:33

Именно! :evil:
zidaromazach
Потребител
 
Мнения: 146
Регистриран на: 18 Юли 2006, 13:44

Re: Поклон пред паметта на Полицай Любомир Митов!

Мнениеот error » 29 Авг 2009, 09:20

Вечна му памет на полицай Любомир Митов!

P.S. Не вярвах, че и в такава тема небезизвестният дует Керелов/Пенев ще намери повод да излее душевната си помия, но... И като си помисли човек, че те са част от обществото в защита на чиито права е загинал Митов.
Аватар
error
Потребител
 
Мнения: 458
Регистриран на: 20 Окт 2004, 16:01

Re: Поклон пред паметта на Полицай Любомир Митов!

Мнениеот GeorgiKERELOV » 29 Авг 2009, 10:51

Все предполагах, или поне се надявах, че средното милиционерско ниво е дръпнало поне малко нагоре от времето на бай Тошо. Уви, паднало е още по-ниско. :cry:

Сега другарят Inspector_MBP, като че някой го интересува тук каква му е кокардата но той се натиска да ни я покаже, моли и циври да се затворила ТЕМАТА, като самият той пръв дойде да я разгръща. Но още по-интересно е, защо неговият събратим дойде да я отваря, и то не къде да е, а в раздела за съдебната власт.

Първо, това тук е дискусионен форум и ако някой иска да поставя некролози, не е тук мястото. Щом се отваря тема тук, значи по нея се прави дискусия, и то с най-разнообразни мнения, в това число и противоречащи на вашите. Така че, другарчета, сбъркали сте адреса. Сега само някой от вас двамата, или по-грамотният помежду ви, да не ме поправи, че адреС се пишело със З накрая.

Второ, като пускате некролог, правете го само некролог, не го превръщайте в мотиви на проекто-закони на бат Бойко за: употреба на бойни патрони от раз и без предупреждение; разстрел на място на всички "АЙДУЦИ", които са ви погледнали накриво; изсмукване на кръвна проба от пияните шофьори; обожествяването на „неприкосновеността“ на фуражката в ЗМВР; бой до умиране на Чората и неговите приятели от "криминогенния контингент", издухване на „лъхащите“ от реформите в наказателно-правната система "хуманизъм" и "демократизъм".

Другарчета, който го стяга фуражката, да я хвърля и да ходи да го лупат до издъхване пред Народното събрание, както по времето на януарските вълнения тази зима. Бай Тошо умря и сега това са хората отвън, а не вие, които ще преценят колко и как да ви пазят патроните, „помощните средства“ и законите. Чат ли сте или процентът 47 е доста занижен ? :roll:
GeorgiKERELOV
Активен потребител
 
Мнения: 1180
Регистриран на: 07 Фев 2007, 21:19
Местоположение: georgikerelov@yahoo.com

Re: Поклон пред паметта на Полицай Любомир Митов!

Мнениеот doc03 » 04 Сеп 2009, 01:46

GeorgiKERELOV написа:Ха, български полицай и срам. От кога, драги doc03, придобихте способността да се срамувате ?

Интересно, къде ви сложиха психолозите на МВР, дали в 47 процента на люшкащите се, или в 53 процента на нормалните ? :roll:
http://dnesplus.bg/Interview.aspx?f=105&d=291717


Срам ме е, че съм гражданин на същата държава, на която е гражданин и Георги Керелов.
Кереловците са много, а и повече ще стават, докато лумпените им приятелчета отстрелват нас, независимо дали сме в 47-те или в 53-те процента.
Извод - лично мой: Керелов има доста айдуци в семейството си !
Жалкото е, че колеги загиват заради Кереловци !

Искрено и лично, пожелавам на г-н Георги Керелов, банда български граждани, обсипани с правата на човека, да нахлуят в жилището му докото спи. И съм сигурен, че в момента, преди да бъде ограбен (или оплоден - зависи), на г-н Керелов ще му се прииска да се появи поне един от тия, дори най-ниско стоящият в тези 47 процента. Ама дали ?
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb :D

Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
Аватар
doc03
Активен потребител
 
Мнения: 2306
Регистриран на: 16 Апр 2009, 22:24

Следваща

Назад към Съдебна власт


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта


cron