начало
Общината е осъдена да плати над 30 000 лева на адвокатка – счупила си крака до Съдебната палата Общината е осъдена да плати над 30 000 лева на адвокатка – счупила си крака до Съдебната палата

Поклон пред паметта на Полицай Любомир Митов!

Дискусии на тема съдебната власт в България


Re: Поклон пред паметта на Полицай Любомир Митов!

Мнениеот GeorgiKERELOV » 04 Сеп 2009, 11:29

doc03 написа:
GeorgiKERELOV написа:Ха, български полицай и срам. От кога, драги doc03, придобихте способността да се срамувате ?

Интересно, къде ви сложиха психолозите на МВР, дали в 47 процента на люшкащите се, или в 53 процента на нормалните ? :roll:
http://dnesplus.bg/Interview.aspx?f=105&d=291717


Срам ме е, че съм гражданин на същата държава, на която е гражданин и Георги Керелов.
Кереловците са много, а и повече ще стават, докато лумпените им приятелчета отстрелват нас, независимо дали сме в 47-те или в 53-те процента.
Извод - лично мой: Керелов има доста айдуци в семейството си !
Жалкото е, че колеги загиват заради Кереловци !

Искрено и лично, пожелавам на г-н Георги Керелов, банда български граждани, обсипани с правата на човека, да нахлуят в жилището му докото спи. И съм сигурен, че в момента, преди да бъде ограбен (или оплоден - зависи), на г-н Керелов ще му се прииска да се появи поне един от тия, дори най-ниско стоящият в тези 47 процента. Ама дали ?


Представяте ли си докъде сме я докарали ? Вместо да им се отнеме оръжието на тези кукувци поради психическа непригодност (и този процент 47 със сигурност е занижен), те искат да им се разрешало да стрелят с бойни патрони от раз. :D

Умрял, умрял, полицаят Любомир Митов. Да му се направи погребение. Паметник, помощ за семейството, ако няма професионална застраховка, медал и прочее. После ще се водят дела. Ама стига де, да не е станала национална катастрофа. Щом си е избрал фуражката, значи е поел и рисковете, които тя носи.

Чудно защо нямаше толкова рев след смъртта на Чората, който бе убит също н е в и н е н, разбрахте ли го, н е в и н е н ? И на всичко отгоре, сега вместо да му правят възпоменателни митинги, те ходят да протестират с хиляди пред съда, че произнесъл присъди срещу "колегите" им. :shock:
Последна промяна GeorgiKERELOV на 06 Сеп 2009, 08:13, променена общо 2 пъти
GeorgiKERELOV
Активен потребител
 
Мнения: 1180
Регистриран на: 07 Фев 2007, 21:19
Местоположение: georgikerelov@yahoo.com

Re: Поклон пред паметта на Полицай Любомир Митов!

Мнениеот plamen_penev » 04 Сеп 2009, 19:23

Кереловците са много, а и повече ще стават, докато лумпените им приятелчета отстрелват нас, независимо дали сме в 47-те или в 53-те процента.

E-e! По-кротко doc03! Сред приятелите на GeorgiKERELOV със сигурност няма "лумпени"... Това е контингент на не малко полицаи ... и не само в България...
Иначе GeorgiKERELOV е прав... Нормално е понякога някой по-непредпазлив и самоуверен полицай да бъде прострелян от някоя откачалка! Все пак полицаят не е учител по танци, нали? На колана му виси пистолет, все едно с бойни или халосни патрони... Ненормално е да защитаваш варварин, подскачал с кубинките върху гърдите на съборен на земята и вече закопчан с белезници от колегите му... Това автоматично би те превърнало и теб във варварин!
Но да наричаш "лумпени" приятелите на GeorgiKERELOV не е неразумно - гадно е! GeorgiKERELOV е доказал амбицията си да работи за правовата държава! За разлика от мнозина тук, които без съмнение работят срещу нея!
plamen_penev
Активен потребител
 
Мнения: 1388
Регистриран на: 13 Май 2007, 17:01
Местоположение: Пловдив

Re: Поклон пред паметта на Полицай Любомир Митов!

Мнениеот doc03 » 06 Сеп 2009, 00:03

GeorgiKERELOV написа:
Представяте ли си докъде сме я докарахме ? Вместо да им се отнеме оръжието на тези кукувци поради психическа непригодност (и този процент 47 със сигурност е занижен), те искат да им се разрешало да стрелят с бойни патрони от раз. :D



"Тези кукувци" ? Махнете ги ! Назначете си граждански патрули и така !

И какво разрешение, не мога да разбера ?

Нося си и бойни, и "стоп" патрони, и личното, с "хидрошок" (кух връх).
Сам преценявам кои да ползвам. Лошото е, че когато трябва да се реагира за част от секундата, в пълнителя са "стоп" патрони.
"Стоп" патроните не се носят от хуманни към престъпника съображения. Носят се основно, защото не дават рикошети и не поразяват странични цели. Бойният патрон при рикошет може да уцели случайно преминаващи граждани, а даже и да уцелиш, може да пробие тялото на мишената и да се спре в този зад нея. А този зад нея може и нищо да не подозира, може да е жена, бебе в количка и т.н. Поради това в оръжието повечето от нас имат "стоп" патрони.
Във връзка със случая "Митов" няколко пъти пробвах. Три секунди. Три секунди да сменя пълнителя със "стоп" патроните с този с бойните. Но не знаете колко са дълги тези три секунди ако си на мушка .....

А за "невинните" - не му е времето и мястото....

Между другото - "стоп" патроните са ми дадени 2003г. Дали ще действат - не е ясно. Та да знаете с какво защитаваме собствеността (и пр.) на гражданите .....
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb :D

Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
Аватар
doc03
Активен потребител
 
Мнения: 2306
Регистриран на: 16 Апр 2009, 22:24

Re: Поклон пред паметта на Полицай Любомир Митов!

Мнениеот GeorgiKERELOV » 06 Сеп 2009, 13:38

doc03 написа:"Тези кукувци" ? Махнете ги ! Назначете си граждански патрули и така !


Не да си назначим граждански патрули, а една голяма метла в цялото МВР, ДАНС, МАНС и разните там други "системи" и "системки", и да назначим вътре нормални хора, а не бандити с униформи.

Това в България много прилича на гангстерска война, където едната от бандите е с униформи, а другите без, и всички се борят кой да контролира отделни територии и да прибира парите от "охраната" на наркотрафика, проституцията, приватизацията, концесиите и т.н.

В друго време и при други нрави разрешението на този проблем е било малко по-различно: като видял, че няма оправия с еничарите, Махмуд Втори ги изтребил до един за една нощ и всичко си дошло на мястото.

Та сега като е умрял полицаят Митов, престанете да търсите вината у населението и бандите, а се поогледайте малко в огледалото: ако се носехте като хора на закона, бандитите нямаше да се страхуват, че, ако те не ви гръмнат първи, то вие ще го направите (ей така, превантивно) вместо да ги арестувате живи и в нормално състояние (а не със синини и отоци, дори когато не са оказвали съпротива) - после песента ни е ясна, неизбежна отбрана. Също като при Чората - умрял вързан на земята при неизбежна отбрана на пет бияча.

P.S. За онези, които не го знаят, най-сигурният град в Италия е Палермо, защото го пази сицилианската мафия. Това е факт. Разбира се, за тази сигурност местното население и търговци плащат и съответния данък, в брой.
GeorgiKERELOV
Активен потребител
 
Мнения: 1180
Регистриран на: 07 Фев 2007, 21:19
Местоположение: georgikerelov@yahoo.com

Re: Поклон пред паметта на Полицай Любомир Митов!

Мнениеот Гост. » 06 Сеп 2009, 14:41

Inspector_MBP написа:С голямо съжаление констатирам, че има хора, за които смъртта на един достоен човек, може да бъде просто поредния "чудесен" повод за празнодумие и доволно избиване на комплекси.
Пошло, отвратително, жалко и грозно. Много.

Считам, че темата има ЯСНО заглавие. Ако някой няма желание или няма какво да напише по нея - не е длъжен !
Понякога, вместо да словоблудства, нормалният човек може поне веднъж да замълчи. ОТ УВАЖЕНИЕ.
Ясно стана, колко уважаваме паметта на достойните хора у нас.
....Паметта на колегата заслужава поне това - Уважение.


Много добре си го написал, съгласна съм.

п.п. Керелов, форумът е свободен да ви приеме, но не в тази тема. Моля.
Гост.
Старши потребител
 
Мнения: 9438
Регистриран на: 25 Яну 2013, 17:33

Re: Поклон пред паметта на Полицай Любомир Митов!

Мнениеот lexy21 » 06 Сеп 2009, 15:56

Така е...
Но пък хората са различни и в общуването с тази различност всеки се индивидуализира и откроява. За това аз, вместо да замълча, макар и не
GeorgiKERELOV написа: от люпилнята в Симеоново...
,
държа форумно да се причисля /както и реално, житейски/ към тези, които вярват, че да бдеш полицай е призвание и, че принадлежността към една система, била тя порочна или не, не отъждествява личността с нея. Политиканстването, словоблудстването и демонстрирането на гражданска или служебна позиця върху паметта на починал полицай при изпълнение на служебните му задължения, намирам за отблъскващо и несъвместимо с претенциите на апологетите на правата на личността.
Аватар
lexy21
Активен потребител
 
Мнения: 2607
Регистриран на: 14 Фев 2008, 18:34

Re: Поклон пред паметта на Полицай Любомир Митов!

Мнениеот GeorgiKERELOV » 06 Сеп 2009, 17:32

Е не мога да я схвана тази истерия. От писалите тук няма един, който лично да е познавал умрелия, та да се чувства лично опечален. Отваря се тема в дискусионен форум, пък после защо се пишело по нея. И не само, че се отваря тема, но се започва с толкова полемичен тон, като и едновременно се иска от всички да са съгласни с него, защото обратното щяло да бъде "словоблудстване". И накрая за капак ни се говори за "правата на личността".

Не става така, другарчета. Малко е грозничко да ползвате смъртта на "колегата", за да си прокарвате мокрите поръчки.

Ако искахте да правите некролог, там обикновено се пише: умря еди кой си при изпълнение на служебните задължения. Поклон пред паметта му. Точка. Останалото, което го изписахте тук, е предмет на обществена дискусия, и не сте вие, които ще й давате тон, а са тези, на които "служите". Говоря за гражданите, а не за началниците ви, колкото и това да ви се вижда абсурдно. Същите граждани, които мнозинството от вас бие, "глобява в брой на ръка" и ругае за щяло и нещяло всеки божи ден. А пък малцинството, което не го прави, стои отстрани и гледа безгласно, "за да вървяла службата". Защото а някой се обадил, а изхвърчал веднага на поляната.
GeorgiKERELOV
Активен потребител
 
Мнения: 1180
Регистриран на: 07 Фев 2007, 21:19
Местоположение: georgikerelov@yahoo.com

Re: Поклон пред паметта на Полицай Любомир Митов!

Мнениеот zidaromazach » 07 Сеп 2009, 00:58

Последно, Пацо и Жорката не са гаджета...?!
zidaromazach
Потребител
 
Мнения: 146
Регистриран на: 18 Юли 2006, 13:44

Re: Поклон пред паметта на Полицай Любомир Митов!

Мнениеот plamen_penev » 07 Сеп 2009, 08:18

GeorgiKERELOV каза:
А пък малцинството, което не го прави, стои отстрани и гледа безгласно

Не е вярно! Не гледа безгласно! Напротив! Много е кресливо даже - в подкрепа на тези, чието място не е сред полицаите и с обиди, ругатни и простотии срещу тези, които се опитват да поставят разделителната линия между тях и лумпените в униформа отъждестрява, достойните с недостойните.
plamen_penev
Активен потребител
 
Мнения: 1388
Регистриран на: 13 Май 2007, 17:01
Местоположение: Пловдив

Предишна

Назад към Съдебна власт


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта


cron