начало
Общината е осъдена да плати над 30 000 лева на адвокатка – счупила си крака до Съдебната палата Общината е осъдена да плати над 30 000 лева на адвокатка – счупила си крака до Съдебната палата

Юридическата библиотека на ЮФ при СУ е уникална.

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Re: Юридическата библиотека на ЮФ при СУ е уникална.

Мнениеот chadel » 02 Сеп 2009, 10:02

Ех, Николов, Николов, колко пъти такива лелки ми е идвало да ги стисна за гушата :lol: и да ги изкарам през малкия отвор на прозорчето, което ни разделя ( в доста администрации). Ти му говориш като човек, то ти говори като на животно. Оправия няма.
chadel
Потребител
 
Мнения: 649
Регистриран на: 12 Апр 2006, 20:10

Re: Юридическата библиотека на ЮФ при СУ е уникална.

Мнениеот advokat__nikolov » 02 Ное 2009, 00:00

chadel написа:Ех, Николов, Николов, колко пъти такива лелки ми е идвало да ги стисна за гушата :lol: и да ги изкарам през малкия отвор на прозорчето, което ни разделя ( в доста администрации). Ти му говориш като човек, то ти говори като на животно. Оправия няма.



Де си бе, Chadel. Губиш ми се :-D
advokat__nikolov
 

Предишна

Назад към Общи дискусии


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 24 госта


cron